Васил Божков-Черепа даде заявка за нов политически проект и именно

...
Васил Божков-Черепа даде заявка за нов политически проект и именно
Коментари Харесай

Васил Божков-Черепа със заявка за нов политически проект, нямал общо с екзекуцията на Алексей Петров

Васил Божков-Черепа даде поръчка за нов политически план и точно това съгласно него е повода за спецакцията тази заран. Според него това е политическа принуда и съобщи: „ Хунтата са към този момент Пеевски и Борисов, Политическа партия са прилепалки към тях. Възраждане са техен аватар и изкуствена съпротива. Държат се все едно има и съпротива “, проучва Божков.  

Бившият харазртен необут разгласи, че нямал нищо общо с изтезанието на Алексей Петров. „ Колко пъти съм го казвал, хайде стига тъпи въпроси. Нямам взаимоотношения с Алексей Петров. Казвал съм го на три конференции “, добави Черепа.

По думите му в Дубай, където се укриваше бил недостижим, само че се върнал в България, с цел да оправи страната, а не да работи за себе си.

„ Трябва нещо ново, би трябвало да се почисти тази политическа каста, която единствено краде и единствено вреди “, съобщи Божков за новият си политически план, който приготвя и търси поддръжка.  

Относно спецакцията Божков разгласи, че нищо не е открито, тъй като всичко е взето още през 2020 година. „ Тук е празно, с игла да минеш няма какво да закачиш. Търсят компании за документи, с които нямам нищо общо “, съобщи Божков и упрекна управляващите, че продават зрелища и неуравновесеност, като попита медиите по какъв начин са разбрали за акцията.  

Черепа акцентира, че никой не е арестуван и не е изведен, а акцията е била за отклонение на вниманието, тъй като единствено в последния месец са били изгарчени 11 милиарда лв..  

По думите му е било неточност да се върне в България. „ За себе си съм направил всичко, какво повече мога да желая. Можех да си пребивавам в Дубай, там бях недостижим. Имаме население и територия, би трябвало да си върнем страната. Държавата, това сме хората. Политическият план скоро ще бъде регистриран. Скоро, когато сме подготвени, точна дата и аз нямам. Ще вземат участие всички, които са срещу хунтата. От други политически партии не желая поддръжка, желая персони и диря поддръжка от народа. “, съобщи той. 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР