Вашингтон търси опитен главен треньор, който може да овладее бързо

...
Вашингтон търси опитен главен треньор, който може да овладее бързо
Коментари Харесай

Има основен кандидат за треньор на Вашингтон Кепитълс

Вашингтон търси умел основен треньор, който може да овладее бързо съблекалнята и да стимулира играчите за купа " Стенли " още през идващия сезон на Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада (НХЛ), твърди NBC Washington. Според медията, главен претендент е Питър Лавиолет, с който тимът може да договаря незабавно.

Лавиолет бе освободен от поста треньор на Нешвил през януари, тъй че Капс няма да се нуждаят от позволение за договаряния или трейд за привличане.

Елиът Фрийдман написа за NBC Washington, че съгласно управлението на Капс, Лавиолет дава отговор на всички условия. Той има 18 години стаж на треньорския пост в НХЛ и е извел цели три отбора до финалите за купа " Стенли " - Нешвил, Филаделфия и Каролина. Лавиолет завоюва трофея през 2006 с Кейнс.

Лавиолет игра в плейофите през всеки сезон от престоя си с Предатърс, само че беше много надалеч от финалния шампионат през януари, когато бе освободен. Що се касае до дисциплината, Лавиолет е един от най-строгите треньори сега в Лигата, прибавя Фрийдман.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР