Вашингтон. САЩ подготвят списък от турски компании и лица, срещу

...
Вашингтон. САЩ подготвят списък от турски компании и лица, срещу
Коментари Харесай

Bloomberg: САЩ подготвят списък от турски лица и компании, срещу които да въведат икономически санкции

Вашингтон. Съединени американски щати приготвят лист от турски компании и лица, против които да бъдат въведени наказания, в случай че се вземе такова решение по отношение на арестуването на американски жители и чиновници на дипломатическите представителства на страната, според изказванията на двама неназовани източници, осведомени с тематиката, оповестява американската организация Bloomberg .
Съгласно информацията на медията, до момента в който договарянията за освобождение на един от арестуваните, евангелисткият свещеник Андрю Брънсън, не престават, подготовката на по този начин наречените " пакети за обозначаване " демонстрира какъв брой близо са Съединени американски щати до това да наложат невиждани наказания против съдружник от НАТО. Ограничителните ограничения са сходни на тези, против съветското държавно управление и олигарси, близки до президента Владимир Путин, споделиха хората, като желаеха да не бъдат посочени заради чувствителността на казуса.

Съединени американски щати неведнъж са удължили крайните периоди за освобождението на Брънсън, само че в случай че това не се случи, Турция е изправена пред опцията да й бъдат наложени наказания, съгласно турски и американски представители, осведомени с договарянията. Лицата и субектите, избрани в пакетите за обозначаване, би трябвало да бъдат утвърдени от секретаря на министерството на финансите и държавния секретар.

Санкциите се изготвят по силата на световния Закон Магнитски от 2016 година, който разрешава на държавното управление на Съединени американски щати да постанова ограничения, по отношение на лица, компании или други субекти, участващи в корупция или нарушавания на човешките права на всички места по света. Санкциите по закона разрешават изземването на активи в Съединени американски щати, забрани за пътешестване и забрани за правене на бизнес с американски субекти.

Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР