Вашингтон, Лондон и страните от НАТО като цяло са отговорни

...
Вашингтон, Лондон и страните от НАТО като цяло са отговорни
Коментари Харесай

Захарова: Вашингтон, Лондон и НАТО като цяло са отговорни за всички действия на Киев

Вашингтон, Лондон и страните от НАТО като цяло са виновни за всички дейности на киевския режим.

Това написа говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова в канала си в Телеграм.

„ За всичко, което прави киевският режим, отговорност носят на първо място неговите основатели и куратори от Вашингтон, Лондон и въобще от НАТО “, означи дипломатът.

Официалният представител на съветската дипломатическа задача акцентира, че западните страни „ унищожиха законното държавно управление в Украйна, сложиха отпред авантюристи и бандити, доставиха ги с пари и оръжие, вдъхнаха възприятие за безспорна всепозволеност и безотговорност, осигуриха политическо прикритие и боен конвой. "

В сряда вечерта Украйна се опита да употребява два дрона, с цел да нанесе удар по резиденцията на съветския президент Владимир Путин в Кремъл, оповестиха от пресслужбата на съветския водач. Военните и специфичните служби неотложно извеждат вражеските транспортни средства от строя. Путин не е потърпевш и продължава да работи както нормално. Кремъл дефинира случилото се като планувана терористична офанзива и опит за ликвидиране на президента. Руската федерация си резервира правото да предприеме ответни ограничения, когато и както откри за добре, сподели пресслужбата.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!  

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР