Вашингтон и Пекин ще продължат консултациите си по търговските въпроси

...
Вашингтон и Пекин ще продължат консултациите си по търговските въпроси
Коментари Харесай

Тръмп и Си Цзинпин се срещнат в Япония в края на юни?

Вашингтон и Пекин ще продължат консултациите си по комерсиалните въпроси и президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп евентуално ще се срещне с президента на Китай Си Цзинпин на идния конгрес на високо ниво на водачите на Г-20 в Япония в края на юни. Това сподели през днешния ден в ефира на телевизионния канал Фокс нюз основният стопански консултант на Белия дом Лари Къдлоу, представен от международните организации.

Китай към този момент не е направил задоволително за решаването на противоречивите търговски въпроси, добави Къдлоу. "Преговорите ще продължат ", сподели още той.

Вратите на Китай за договаряния със Съединени американски щати по техния търговски спор постоянно са отворени, само че Китай няма да отстъпи по значими кардинални въпроси, оповестиха през днешния ден публични китайски медии.

В една комерсиална война няма спечелили и Китай не желае да се бори, само че не се плаши на направи това, показва вестникът на ръководещата Китайска комунистическа партия "Женмин жибао " в коментар, който би трябвало да бъде оповестен на следващия ден, само че фрагмент от него през днешния ден цитира организация Синхуа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР