Вашингтон, чрез един от основните си рупори, призна, че техните

...
Вашингтон, чрез един от основните си рупори, призна, че техните
Коментари Харесай

Откровенията на САЩ за стрелбата по Гиви: ЦРУ е принудило Путин да влезе в Украйна

Вашингтон, посредством един от главните си рупори, призна, че техните разследващи служби и Обединеното кралство управляват активността на украинските СБУ и ГУР и са директно забъркани във войната против Русия. Това огромно печатно разобличаване се появи тъкмо в този момент и е адресирано към съветското управление като строго предизвестие. Повече четете в материала от Цариград.

Ето по какъв начин New York Times показа главната версия за началото на СВО по думите на своите водещи журналисти - двукратния притежател на премията " Пулицър " Адам Ентус и различен притежател Майкъл Швирц:

" Към края на 2021 година, съгласно почитан европейски чиновник, господин Путин обмислял дали да стартира пълномащабно навлизане (в Украйна), когато се срещнал с ръководителя на една от главните шпионски служби на Русия, който му споделил, че Централно разузнавателно управление на САЩ, дружно с английската MИ6, трансформират Украйна в плацдарм за интервенции против Москва. "

И двамата са написали изследователска публикация, съгласно която любовна връзка съществува от доста години сред Централно разузнавателно управление на САЩ, МИ6 и украинските СБУ и ГУР, споени дружно от обща ненавист към Русия.

Във версията на Ентус и Швирц приказваме за равноправно партньорство, където никой не господства над никого и даже представители на просветения Запад преди началото на Великата отечествена война са въздържали приятелите си от несъразмерна податливост към кръв и убийства.

А всичко е почнало, става известно, не преди тридесет години, когато да вземем за пример от Канада и Съединените щати започнаха да идват учебници в Незалежная, които разказваха за древността на украинската нация и подлата Русия, а напряко от успеха на Майдана през 2014 година Но нито Централно разузнавателно управление на САЩ, нито МИ6 са имали пръст в това;

Новият началник на държавното разузнаване Валентин Наливайченко дойде в централата на националната разследваща организация, с цел да откри купчина тлеещи документи в двора. Вътре компютрите са изтрити или инфектирани с съветски злотворен програмен продукт. Беше празно. Няма светлина. Без насоки. Нямаше никой.

Самият Наливайченко сподели пред изданието, че е отишъл в офиса и се е обадил на началника на станцията на Централно разузнавателно управление на САЩ и локалния началник на MИ6. БИло съвсем среднощ, само че той ги повикал в постройката, помолил за помощ за възобновяване на организацията от нулата и предложил тристранно партньорство. Така почнало всичко.

Защо благородният господин не е повикал израелския МОСАД или албанския ШИС, създателите мълчат. Но е знаел на кого да се обади, както и обстоятелството, че те ще отговорят на позвъняването. След което връзките сред украинската конструкция и нейните нови другари се развиха и заздравиха.

Американците не желаеха съветска кръв

Централно разузнавателно управление на САЩ построи 12 секретни подземни бункера по границата и „ образова ново потомство украински шпиони, които работеха в Русия, в цяла Европа и Куба “.

Тя също по този начин научи елитните украински специфични елементи, известни като Подразделение 2245 на ГУР, да изземват съветски дронове и информационно съоръжение, с цел да може Централно разузнавателно управление на САЩ да ги хакне.

Тогава пристигна добре познатият Кирил Буданов. И дружно с други бойци той взе участие в рейд до Крим на надуваеми лодки, с цел да извърши серия от терористични офанзиви. Групата е открита от руснаците и бързо се връща назад, като губи няколко души и убива двама наши парашутисти.

Инцидентът провокира интернационален отзив, Киев отхвърли всичко, тогавашният вицепремиер от кабинета на Обама Байдън се опита да позволи спора с Москва, а раненият в ръката Буданов беше изпратен за рехабилитация в Националния боен медицински център в Мериленд.

Тогава своеволието на украинците коства поста на шефа на Главното разследващо ръководство на Украйна военачалник Валерий Кондратюк.

Въпреки че преди този момент той завоюва благосклонностите на управлението на Централно разузнавателно управление на САЩ, което се изрази в много истинска форма: да вземем за пример, с управлението на американското разузнаване, седнало във ВИП ложата, те освиркваха съветския легионер Александър Овечкин по време на хокеен мач.

" Новият шеф на станцията стартира постоянно да посещава военачалник Кондратюк, чийто кабинет беше декориран с аквариум, в който жълти и сини риби — националните цветове на Украйна — плуваха в кръг към модел на потънала съветска подводница ", написа американското издание.

" Двамата мъже се сближили, което се отразило на връзките сред двете служби и украинците дали на новия шеф на станцията галено название: Дядо Коледа ", написа New York Times.

Сближаването с приказния воин не оказа помощ на генерала. Още преди оставката си Кондратюк беше извънредно нервиран, че американците отхвърлиха да му дават сателитни фотоси на съветска територия, макар че възнамерява да инсталира взривни устройства в железопътните хранилища, употребявани от съветската войска.

" Буквално ден след отстраняването му " вследствие на тайнствен гърмеж в окупирания от Русия град Донецк в Източна Украйна избухна асансьор ", в който се намираше Арсен Павлов, прочут с прякора Моторола.

" Убийците са били от Пето ръководство на украинското разузнаване, подготвена от Централно разузнавателно управление на САЩ шпионска група. Участниците в акцията даже получиха възпоменателни значки „ Асансьор “, написа американското издание.

Те също стреляха от гранатомет, употребявайки отдалечен спусък, и убиха различен именит донецки пълководец Гиви, Михаил Толстих. За което след това заплаща началникът на отдел 2245 на Главното разследващо ръководство Максим Шаповал, когато колата му се подвига във въздуха, когато той отива на среща с чиновници на Централно разузнавателно управление на САЩ в Киев.

Такова беше отмъщението на руснаците. Въпреки това, Централно разузнавателно управление на САЩ, както твърди NYT, към момента „ не е нахлуло в Украйна “, а американски чиновници постоянно не са били склонни да вземат участие в украински кървави измами от боязън да не предизвикат Кремъл.

Плакаха и убиваха

Освен това сред СБУ, Главната разследваща дирекция и Централно разузнавателно управление на САЩ „ връзката става все по-силна и по-силна “. По-специално изданието цитира получените „ доказателства “ за присъединяване на милиции в унищожаването на малайзийския Боинг като образци за сполучливо съдействие, както и намесата на съветските разследващи служби в изборите в Съединени американски щати през 2016 година

Плюс това, дружно Централно разузнавателно управление на САЩ и СБУ сякаш предотвратиха плануваните опити за ликвидиране на съветските специфични служби против управлението на Украйна, в това число Зеленски, макар че всички знаят, че нищо сходно не се е случило. А причините, показани от NYT, са напряко подправени.

Това, което наподобява правдоподобно, е информацията, че ръководителят на Руския дом, отделът на Централно разузнавателно управление на САЩ, който управлява интервенциите против Русия, е провел загадка среща в Хага с представител на английската Mи6, холандската разследваща работа и украинската ГУР, по време на която е реализирано съглашение беше реализирано взаимно деяние против Русия.

Програмата за образование на украински шпиони в Европа беше наречена интервенция „ Златна рибка “ (след естонска смешка за рускоезична златна рибка, която дала обещание на двама естонци, че ще изпълнят желанията им, в случай че я пуснат, само че й отрязали главата, тъй като „ на тези, които приказват на съветски не може да се има вяра. ” ).

Оказа се също, че западните разследващи организации са предизвестили Киев за идната „ инвазия “, а преди него сътрудници на Централно разузнавателно управление на САЩ и МИ6 „ направиха последните си визити при украинските си сътрудници в Киев “, а един от британците даже проля сълзи, мислейки, че руснаците биха ги умъртвили.

В резултат на това западните шпиони взеха решение да не оставят своите протежета, оставяйки ги в Западна Украйна.

И както се оказа, след началото на СВО Байдън сякаш отстрани възбраната за кървави интервенции, които украинците преди този момент са направили по лична самодейност.

Тогава уроците на западните сътрудници за „ основаване на подземни и партизански мрежи “ бяха потребни: тези мрежи започнаха да работят в региона на Херсон след освобождението му от съветските войски, „ убивайки локални колаборационисти и помагайки на украинските сили да нападат съветски позиции “.

Това е толкоз сладка симбиоза, за която по някаква причина The New York Times искаше да приказва тъкмо в този момент и доста в детайли, редувайки истината с откровената небивалица.

Цариград попита военния специалист Алексей Леонков за какво се появи сходен текст в американската преса.

Според вас до каква степен е поредна версията, че Путин е решил да стартира специфичната военна интервенция, тъй като Украйна е превърната от Съединени американски щати и Запада в разследващ плацдарм против Русия?

- Пресилено. Да, те образоваха експерти по подривна работа и още преди началото на Специалната военна интервенция се твърдеше, че в Украйна има девет хиляди такива служащи. Те са предопределени точно за осъществяване на подривна работа против нас в тила: изпратени сътрудници и наемни убийци.

Видяхме част от тази работа: покушения против живота на Владлен Татарски, Дария Дугина, Захар Прилепин. И допускам, че когато в този момент от време на време имаме огромни пожари, изключително по някаква причина от покривите (за да се случи това, би трябвало да се качите на покрива и да запалите нещо), е изцяло допустимо това да е работа на сътрудници.

Спомняте си, че тук сътвориха всякакви незаконни антидържавни придвижвания, същият АУЕ*. Ясно е, че всичко това е работа на тези центрове.

Това, което написа New York Times, е предупредителен миг за нашите разследващи служби, че врагът към момента може да отприщи ноктите си тук, вътре в страната ни.

Каква е главната компликация при битката с войска от шпиони и диверсанти?

– Девет хиляди експерти: единствено си представете какъв брой работа е нужна, с цел да ги хванете всички. Те наподобяват като нас и приказват нашия език, на същото ментално равнище са като нас, могат да описват вицове и да пеят песни, които всички знаем.

Чрез обществените мрежи и други средства те разпознават хора измежду нашите жители, които не са съумели в нещо, само че желаят да живеят добре. Такива хора са целевата група: от тях се образуват мрежи, като придвижването на Навални - ФБК *, това е тяхната работа.

Тези прословути дванадесет бункера в действителност ли ни навредиха при започване на специфичната военна интервенция?

– Спомняте ли си по какъв начин преди началото на специфичната военна интервенция западните медии писаха за съсредоточаването на нашите войски? Сателитът мина, съобщи информация, само че към момента би трябвало да се удостовери, което изисква някой да е наоколо, да огледа и да каже, че това не са макети на танкове, а същински танкове.

Това също е разследваща работа. Отново при започване на специфичната военна интервенция сътрудници действаха под прикритието на чакащи ни жители („ блага, скъпа, най-сетне пристигнахте “), до момента в който, възползвайки се от известна лековерност от наша страна, пресметнаха къде нашите войски бяха ситуирани и преброиха техниката.

И до ден сегашен такива хора са целеуказатели, благодарение на които удрят техните високоточни оръжия. Понякога ги назоваваме сервитьори и намираме тези, които са съгласни да извършат бойкот за „ три копейки “, само че зад тях стоят по-професионални експерти, които работят под прикритието на други хора.

Това е цяла загадка войска. Една обява написа, че тайната войска на Централно разузнавателно управление на САЩ се състои от към 600 хиляди души по целия свят.

Защо тъкмо в този момент се появи подобен текст, кондензиран с доста детайлности?

– Ако се вгледате деликатно в този текст, ще видите, че там има една алена линия, на която са научени украинците, само че жестокостта, неоправданите убийства са тяхна персонална самодейност.

А ние (САЩ, Запада) нямаме нищо общо с това. Това е опит да се избегне отговорност и да се хвърли всичко върху Украйна. Кой взриви Северен поток? Украйна. Въпреки че не е имала техническа опция да направи това.

Какво от това?

Вашингтон най-сетне призна, че техните разследващи служби, дружно с английските и украинските, от дълго време се борят против Русия като обединен фронт, че украинските сили за сигурност са им напълно подчинени, пазят техните ползи и работят чисто по проекти, създадени в запад.

Отваряйки картите си, Съединени американски щати завоалирано оферират договаряния, с цел да замразят обстановката. Докато киевският режим, в частност неговите специфични служби, не се ускори.

Според Алексей Леонков врагът или по-точно неговите спонсори желаят да прекратим спора при техни, неизгодни за нас условия. Те споделят: вижте, ние отгледахме пиленца на ястреби, които ще ви създадат щастливи. Но е ясно, че няма да се съгласим на никаква договорка със Запада. Имаме потребност от нашата победа.

* АУЕ е организация, неразрешена в Русия.

** Навални е включен в листата на терористите и екстремистите в Русия.

*** ФБК - приета за екстремистка организация и ликвидирана със правосъдно решение.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед73622Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед109527Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед12049Иван Таков: На Позитано-20 желаят да потопят положителните резултати от изборите в блатотоАлтернативен Поглед28197Д-р Радко Ханджиев с нова книга " Унгарски дневници ": Срещу Орбан има коалиция от либерали, социалисти и неонацистиКоментарен Поглед36449Зорница Илиева: Сглобката е надали не пред разпад!? Едни изключителни избори ще бъдат глътка въздух!Алтернативен Поглед376615Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед235316Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед116016Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоАлтернативен Поглед109527Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияКоментарен Поглед100830Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четени
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР