Вашингтон — Камарата на републиканците ще направи публично достояние повечето

...
Вашингтон — Камарата на републиканците ще направи публично достояние повечето
Коментари Харесай

Камарата на републиканците ще публикува по-голямата част от кадрите от 6 януари

Вашингтон — Камарата на републиканците ще направи обществено притежание множеството от охранителните фрагменти, снимани на Капитолийския рид на 6 януари 2021 година, следвайки обещанието си да дадат на американците достъп до видео, оповестиха те в петък.

Говорителят Майк Джонсън сподели в изказване, че 40 000 от 44 000 часа видео от Капитолийския рид, снимани на 6 януари, ще бъдат оповестени онлайн непрестанно. Лицата на жители, снимани на видео, ще бъдат замъглени, с цел да ги предпазят от възмездие, и почти 5% от фрагментите ще бъдат арестувани, тъй като съдържат сензитивна информация за сигурността, сподели Джонсън.

„ Това решение ще обезпечи милиони на американци, обвинени по закононарушения, организации от публичен интерес и медии опция да видят сами какво се е случило оня ден, вместо да се постанова да разчитат на тълкуването на дребна група държавни чиновници “, сподели Джонсън.

обществен уеб страница, ще има и зала за гледане, където хората могат сами да гледат фрагментите.

По-голямата част от видеото от нападението на 6 януари против Капитолия на Съединени американски щати не е оповестено за обществеността, макар че елементи бяха пуснати от Специална комисия на Камарата, която проверява нападението. Панелът беше разхлабен през декември в края на последния Конгрес.

Бившият ръководител на Камарата на представителите Кевин Маккарти даде обещание да популяризира записите от сигурността, само че даде достъп до съкровището от 41 000 часа полицейски и видеозаписи от ян... 6 първо на някогашния водещ на Fox News Тъкър Карлсън.

Карлсън излъчи определени фрагменти от фрагментите от Капитолия и твърди, че демонстрира „ най-вече кротичък безпорядък “. Неговата характерност на събитията от 6 януари провокира ответна реакция от републиканците на Капитолия, които споделиха, че представянето му е в несъгласие с това, което са претърпели, когато тълпата от поддръжници на някогашния президент Доналд Тръмп нахлуха в постройката на Капитолия.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР