Вашата зодия разкрива най-неприятните страни от вашата личност. Всеки път,

...
Вашата зодия разкрива най-неприятните страни от вашата личност. Всеки път,
Коментари Харесай

Най-лошата ви черта според вашата зодия

Вашата зодия разкрива най-неприятните страни от вашата персона.

Всеки път, когато срещнем някой нов човек, ние се опитваме да разберем неговата персона посредством астрологията. Разбира се, не би трябвало да забравяме, че не всеки дава отговор на описанието на зодиите.

Но дано си признаем, всички сме хора и всички имаме някои негативни черти, които могат да бъдат голяма или незначителна част от нашата персона. И

12-те зодии имат своята неприятна линия. Прочетете, с цел да разберете най-лошото нещо за вашата персона съгласно зодията ви.

Овен

Овните са известни със своя оптимизъм и спонтанност, само че и с нетърпението си. Избухвате, когато нещо се обърка. Ако хората създадат нещо, което ви нервира, незабавно им го казвайте в очите.

Това кара хората да мислят, че имате преобладаваща персона. Хората се опасяват от вашите отрицателни прояви.

Приемате доста неща персонално, даже и да нямат нищо общо с вас. Така че просто би трябвало да се научите да бъдете търпеливи и да оставите доста неща да минат, без да избухвате.

Телец

Зодия Телец се усещат несигурни, когато нещата не вървят както би трябвало (според тях). Цените се прекалено много и вършиме доста за материалното си благоденствие и това кара другите да ви мислят за материалисти.

Хората виждат, че задоволявате всичките си стремежи и придавате прекомерно огромно значение на себе си. Може да сте прекомерно нарцистични и хората да стартират да се отегчават към вас.

Близнаци

Близнаците са известни като двулики. Хората считат, че имате две персони, които са в несъгласие една с друга.

Имате непостоянна персона, която е сложна за схващане.

Вие също не можете да се сдържите и хората се опасяват да приказват, тъй като знаят, че могат да се сблъскат с гнева ви.

Рак

Ракът се тревожи прекалено много и е прекомерно прочувствен. В някои обстановки страстите ви стават незадоволителни и хората мъчно ви успокояват.

Да бъдеш прочувствено зает въобще не е неприятно, само че когато има прекалено много, за другите е доста мъчно да са в близост.

Вашият главен боязън е неуспехът и сте подготвени на всичко, с цел да го избегнете. Запомнете – от време на време е добре да се отдръпнете и да не се ангажирате прекомерно прочувствено.

Лъв

Взискателни и преобладаващи са думите, които дефинират хората зодия Лъв. Те в действителност са положителни в лидерските функции, само че безусловно не могат да понасят, когато някой им отнеме тази роля.

Те чакат да бъдат третирани като кралски особи, а когато не го създадат, избухват. Лъвът приема доста остро рецензията, даже и да е почтена и градивна.

Дева

Девите по природа са сериозни освен към себе си, само че и към другите, хората се оправят мъчно с тях.

Те са перфекционисти и желаят всичко да е съвършено. Те подлагат на критика намерено и прекомерно остро, чакат другите да бъдат безупречни във всичко.

Девите ненавиждат да се възползват от тях, тъй че те постоянно управляват, с цел да са сигурни, че това няма да се случи.

Везни

Зодия Везни са много нерешителни. Променят решението си за секунди.

Никога не можете да вземете решение незабавно, а даже и да го извършите, незабавно съжалявате и се съмнявате. Наистина би трябвало да се научите да вземате решения.

Скорпион

Комуникацията със Скорпионите е сложна заради надзор и гневна ревнивост към околните.

Трябва да контролирате всичко, тъй като смятате, че в случай че се отпуснете малко, всичко в живота ви ще върви по друг метод от плануваното.

Тази природа води до владеене и злоба. Имате навика да държите околните си покрай себе си и да не ги пускате, даже това да не им харесва.

Стрелец

Стрелецът е неповторима персона. Но, като всеки, вие също имате една негативна линия – в никакъв случай няма да поемете отговорност за дейностите си.

Имате способността да обърнете историята по подобен метод, че да изглеждате като жертва в нея.

Прекалено сте самоуверени. Хубаво е да сте уверени, само че не прекалявайте.

Козирог

Козирог, няма да се приспособявате към никого. Вие избирате деликатно с кого желаете да поддържате връзка и това могат да бъдат единствено определени.

Трудно е да сте измежду непознати, тъй като е мъчно да поддържате връзка добре и намерено. Понякога сте безмилостни, твърди и няма смисъл да очаквате благожелателно състрадание от вас.

Водолей

Водолеят е извънредно взискателен към връзките с другари и семейство.

Поради това хората считат, че сте дистанциран, тъмен и твърдоглав. Трудно ви е да намерите щастлива среда.

За вас е всичко или нищо, в никакъв случай няма златна среда, на която да се спрете.

Риба

Рибите са най-чувствителни от всички. Те в действителност са прекомерно чувствителни. Хората би трябвало да вървят на пръсти към вас, с цел да не ви обидят, не дай си боже.

Мразите шегите за себе си, слушате всичко, което мислят и приказват за вас. Но вие самият в никакъв случай няма да откажете да говорите за нещо друго или да се посмеете на някого.

Когато нещата не вървят добре, ви е мъчно да останете положителни и да се изправите лице в лице с истината.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР