Варненско семейство се бори отчаяно за живота на детето си,

...
Варненско семейство се бори отчаяно за живота на детето си,
Коментари Харесай

Семейство от Варна отчаяно се бори за живота на детенцето си

Варненско семейство се бори обезверено за живота на детето си, научи  Varna24.bg .

Ето какво споделят родителите на дребния Марти, който се нуждае от животоспасяваща трансплантация: 

" Здравейте, благи хора! Ние сме Венцислава и Даниел от град Варна, а това е нашият първороден наследник Мартин. За страдание, ракът посегна на нашето малко благополучие и единствено с вашата помощ ще имаме шанса да го спасим!

Трябва СПЕШНО да съберем непостижимата сума от 120 000 евро, с цел да може животоспасяващата костномозъчна трансплантация да бъде осъществена, до момента в който болестта на Марти към момента е в ремисия!

Цялата ми бременност мина обикновено и ние с неспокойствие чакахме неговата поява и не щеш ли на 04.04.2018 година той се появи на бял свят. В момента, в който го прегърнах осъзнах, че в никакъв случай до момента не съм обичала някого толкоз мощно и това прекатурна целия ми свят. С всеки нов ден, той ни даряваше с усмивки и ни превръщаше в почтени негови родители, стремящи се да отгледат и възпитат един добър човек.

Не предполагахме по какъв начин един най-обикновен профилактичен обзор ще бележи началото на най-големия смут в живота ни.

Досега Марти не беше боледувал съществено. Винаги е бил умерено, пламенно и усмихнато дете, по тази причина не подозирахме какво ни чака. След три дни поредно стартиране на цялостна кръвна картина и циркулиране в четири лечебни заведения и общо 10 кабинета, ни одобриха в Детско онкологично и хематологично поделение в УМБАЛ " Света Марина “ град Варна.

Там за първи път чухме страшната диагноза ОСТРА ЛИМФОБЛАСТНА ПРОКЛЕТЪЧНА ЛЕВКЕМИЯ.

В този миг света за нас се разпадна. Трябваха ни няколко дни да приемем тежката болест и заплахата, че можем да изгубим нашето ангелче.

Единственият ни път бе напред. Започнахме тежката битка с рака, за която сили и до през днешния ден ни дава нашият дребен левент Марти, който макар ежедневните проучвания и тежките курсове на химиотерапия, не стопира да се усмихва и да ни подарява с обич. Макар и дребен, той като че ли усеща моята тъга и боязън и постоянно ме милва и гушка, с цел да ме утеши.

Успоредно с раковите кафези, химиотерапията убиваше и положителните.

Още след първия курс на вливки му окапаха косата и миглите. Състоянието на Марти се утежни и той трябваше да влезе в интензивно поделение. Без мен. Дните и нощите без моето малко момче бяха мъчителни. Чаках с неспокойствие единствените 30 минути дневно, в които ме пускаха в интензивното при него, с цел да мога да го прегърна, а той ме милваше по лицето с мъничките си ръчички.

За пет дни в интензивното поделение беше измършавял, телцето му се беше стопило, само че откакто мина първия курс на химиотерапията и страничните резултати отшумяха, Марти стартира да се възвръща.

Нашето всекидневие през последните пет месеца протича сред четирите стени на болничната стая и в изолираност от външния свят и нашите близки. Сега сме на път да победим в тази безмилостна борба, само че за следващ път изпитваме боязън. Вярваме, че нашето борбено Марти ще оздравее, само че нужната сума за това е извънредно непостижима за нас.

Страхът от това, дали ще успеем да съберем парите, с цел да спасим нашето малко и борбено дете сковава майчиното ми сърце.

Молим ви за помощ!

С доста любов и признателност, мама Венцислава, тати Даниел и бебчо Марти. "

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА В ОББ на името на МАРТИН ДАНИЕЛОВ ИЛИЕВ

BG25UBBS80021087045440

ХЕЛПКАРМА

https://bg.helpkarma.com

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР