Варненският треньор на Черноморец (Балчик) Георги Иванов-Геша изрази задоволство, че

...
Варненският треньор на Черноморец (Балчик) Георги Иванов-Геша изрази задоволство, че
Коментари Харесай

Геша: Брояха Балчик за изпадащ, а стана шлагер

Варненският треньор на Черноморец (Балчик) Георги Иванов-Геша изрази удовлетворение, че са изпълнили задачата в първия си сезон след завръщането във Втора лига – освен да оцелеят, само че и да се утвърдят в шампионата.

Кръг преди края балчиклии са осми, като в неделя им следва последно протоколно посещение на третия Царско село.

Ето равносметката на Геша за „ Петел “:

„ Доволен съм, че се утвърдихме в една свирепа група. Форматът е подобен, че тук тимовете или се борят за влизане в елита, или да не изпаднат. И виждате, че четвъртият изпадащ ще стане явен чак след последния кръг.

В хода на сезона аз нямах терзание за нашето избавление, тъй като виждах по какъв начин се раздават и играят момчетата. С изключение на няколко съмнения при започване на пролетния дял, тимът ни беше на равнището, което желаех и чаках.

Нито за момент не съм се съмнявал, че ще оцелеем. Да, имаше няколко мача през втория полусезон, които трябваше да вземем, с цел да не стане тежко. Направихме го и в последните 4-5 кръга доигравахме шампионата.

В началото на сезона всички ни брояха за изпадащ, само че ние освен, че ги опровергахме, а и се превърнахме в шлагер във Втора лига... “
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР