Варненският окръжен съд одобри споразумение, постигнато между Окръжна прокуратура- Варна

...
Варненският окръжен съд одобри споразумение, постигнато между Окръжна прокуратура- Варна
Коментари Харесай

Осъдиха 34-годишен варненец, държал и разпространявал наркотици

Варненският областен съд утвърди съглашение, реализирано сред Окръжна прокуратура- Варна и Георги Лалов, с което той се признава за отговорен, че без съответно позволение държал за разпространяване високорискови наркотични субстанции. Това оповестяват от пресцентъра на правосъдната институция.

Георги е от Варна, със приблизително обучение, неженен, неосъждан.

34-годишният мъж се призна за отговорен, че в интервала 11.03.2020г.-12.03.2020г. във Варна, в изискванията на продължавано закононарушение държал за разпространяване общо 12,29 гр марихуана на обща стойност 73,74 лева На 11.03.2020г. той направил опит да популяризира опиат на 20 годишно момче.

Варненски областен съд откри, че постигнатото съглашение не опонира на закона и морала и следва да бъде утвърдено, а наказателното произвеждане против мъжа от Варна прекъснато. Георги Лалов одобри да му бъде наложено наказване „ отнемане от независимост “ за период от 1 година, което на бъде отсрочено с 3 години изпитателен период. За период от 6 месеца съдът наложи и пробационна мярка „ наложителна регистрация по сегашен адрес “ с честота на срещите два пъти седмично.

Одобреното от съда съглашение има последствията на влезнала в действие присъда и не предстои на обжалване или митинг.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР