Варненският депутат от 46-тото обикновено Народно събрание Татяна Дончева призова

...
Варненският депутат от 46-тото обикновено Народно събрание Татяна Дончева призова
Коментари Харесай

Татяна Дончева призова Слави Трифонов да не поставя условия

Варненският народен представител от 46-тото нормално Народно заседание Татяна Дончева прикани депутатите от " ИТН " да бъдат по диалогични и да не слагат условия, които да водят до отвод. Тя даде за образец Иван Костов, който през 1997-ма година е имал болшинство от 147 гласа, без да е задължен е на никого, е поставил декларация за национално единодушие на масата.

Тази декларация беше водеща в продължение на две - три години, сподели тя пред БНР.

Дончева прикани в идващия парламент да бъдат дефинирани цели и по-късно да се работи по тях. Националните цели би трябвало да се проговорят и с Българска социалистическа партия и с Движение за права и свободи, без значение, че от " Демократична България " са декларирали, че всякаква форма на връзка с Движение за права и свободи е неприемлива.

Според депутата от " Изправи се! Мутри вън " тези политически субекти са добре показани и не трябва да бъдат поставяни в обстановката да пречат, тъй като са притиснати до стената. Според нея работата с партията на Слави Трифонов няма да е лесна заради ултимативния звук, който поддържат от там.

" В " ИТН " има рационални глави и хора, които не са толкоз самонадеяни и които не биха желали да минат две седмици през Народното събрание и да се приберат у дома. Хората не желаят това. Те считат, че политиците са длъжни да създадат каквото се желае от Народното събрание. Когато обаче народът е пратил доста малко политици на терен, този развой става доста сложен. Точно това би трябвало да схванат някои представители на Има Такъв Народ. В политиката грубото натискане върху ските води до рухване. Винаги има потребност от съдружници ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР