Варненската компания OrderАdmin, ще покаже на технологичната конференция Web Summit

...
Варненската компания OrderАdmin, ще покаже на технологичната конференция Web Summit
Коментари Харесай

Варненският стартъп OrderAdmin завърши решението си за е-търговия


Варненската компания OrderАdmin, ще покаже на софтуерната конференция Web Summit в Лисабон, едноименното си решение, чиято цел е да се оправи с ежедневните провокации, пред които са изправени фирмите за електронна търговия. Компанията е учредена през май 2016 година от Димитрий Новиков и Максим Гасумянц и по думите им, след 2 години на разработка във Варна, планът към този момент е изцяло готово решение.

Системата за ръководство на хранилища и доставки, предоставена посредством уеб платформа, към този момент е тествана в Източна Европа. По време на първото ревю преди 2 години в Лисабон компанията предложи на постоянните гости, без опит в складовата работата, да създадат поръчка от демо-магазина на щанда. След това на всички е препоръчано да опаковат пратки, употребявайки технологията на равнище дружество. “Резултатът - 100% от тях направиха това за по-малко от 5 минути и получиха поръчките си непосредствено от обслужващия пункт”, изясняват от компанията.

През идващите 2 години Orderadmin основава редица партньорства с огромни снабдители, в това число DHL, DPD, Russianpost, Kazpost, Български пощи и други. Това разрешава на младата компания да предлага повече от 150 услуги на тези снабдители на компаниите, които употребяват единствено една платформа. “Процесът е изцяло автоматизиран – клиентът с едно кликване може да експортира пратка, да я наблюдава, да сътвори всички етикети, употребявайки един единствен прозорец”, допълват от OrderAdmin. Платформата Orderadmin към този момент поддържа автоматизирана интеграция сWoocommerce, Shopify, Prestashop и други, и може да експортира данни от няколко пазара единствено с едно кликване.

 Максим Гасумянц, основен изпълнителен шеф и съосновател на Orderadmin

Максим Гасумянц, основен изпълнителен шеф и съосновател на Orderadmin

Повече от 150 електронни магазина на пазара на Оперативно-наблюдателно дело употребяват платформата за обработка на до 60 000 колета месечно, а повече от 500 употребяват разнообразни услуги за пресмятане на доставките. „ Управлението на инвентара в магазините за електронна търговия може да бъде огромно предизвикателство. Събития като Черен петък или други сезонни разпродажби могат да претоварят и даже да спрат доставянето на поръчки, в случай че те не са добре готови. Използването на технология, която разрешава да се разширят човешките запаси в склада и да се усъвършенстват настоящите процеси, сигурно ще реши тези проблеми”, съобщи Максим Гасумянц, основен изпълнителен шеф и съосновател на Orderadmin.

Другият съосновател и Съд на Европейските общности Димитрий Новиков добавя, че интеграциите с други снабдители като транспортни превозвачи, платформи за е-търговия и пазари са трансформирали Orderadmin от “добра система за ръководство на хранилища до доста комплицирано решение за всеки развой, който стои зад бутона " Купи " в съвсем всеки е-магазин.”

Разработеното във Варна решение на OrderAdmin ще бъде показано в Лисабон на конференцията Web Summit, която тази година се чака да събере над 70 000 участника от повече от 170 страни. Сред водещите лектори на събитието ще са съоснователят на Twitter Евън Уилямс, актрисата от „ Игра на тронове “ Мейзи Уилямс, президентът на Samsung Electronics Йънг Сон, който е и основен шеф „ Стратегии “ в корейския колос и индивидът, осъществил покупката на Harman, както и еврокомисарят по конкуренцията Маргрете Вестагер. Сред по-интересните представители са още шефът на eBay Девин Уениг, на Booking.com Джилиан Танс, съоснователят на Ethereum Джоузеф Любин и др.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР