Варненецът Станислав Златарев успя да подобри два световни рекорда на

...
Варненецът Станислав Златарев успя да подобри два световни рекорда на
Коментари Харесай

Българин счупи два рекорда на Гинес

Варненецът Станислав Златарев съумя да усъвършенства два международни върха на Гинес – за най-вече коремни преси за 1 час и за най-вече коремни преси за 3 часа. Постижението е направено на 14 май, разгласи рекордьорът.

В рамките на 1 час Златарев стегна коремни мускули повече от 2600 пъти, а за внушителното време от 3 часа - цели 5500 пъти.

Досегашният връх за едночасовото предизвикателство принадлежи още веднъж на българин, който се оправя със задачата с 300 бройки по-малко.

Тричасовият връх ще бъде новозаписан в Световната книга на Гинес, като известни досега са неофициални опити на претенденти, създали към 4300 броя - с 1300 по-малко от достижението на варненския фитнес треньор.

Той показа, че по време на осъществяване на предизвикването е имало доста сложни моменти, само че волята, самодисциплината и решителността за победа са му помогнало да се оправи.

Предстои и формалното удостоверение за утвърждение и регистриране в Книгата с върховете, което се чака в края на лятото.

Станислав Златарев е личен треньор и притежател на фитнес зала. Занимава се със спорт през целия си живот и има вяра,че здравословното хранене и постоянните тренировки са ключът към дълъг и благополучен живот.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР