Върнахме си Крим, ще си върнем и Брадли Купър -

...
Върнахме си Крим, ще си върнем и Брадли Купър -
Коментари Харесай

След Крим руснаци искат да си върнат и Брадли Купър

" Върнахме си Крим, ще си върнем и Брадли Купър " - сходни апели насочат руснаци в обществените мрежи след раздялата на филмовата звезда с известния модел Ирина Шейк. Потребителите обаче не стопират да наскърбяват Лейди Гага, защото към момента считат, че певицата има виновност за разпада на двойката.

Скоро звездата разгласява фотография в профила си в инстаграм, на която се вижда по какъв начин е подготвена да вдигне наздравица с чаша шампанско, а повода е основаването на лична козметична линия. Но вместо да получи поздравления, Гага бе нападната от почитателите си.

Руски тролове започнаха да пускат унизителни мнения под въпросния кадър, като настояват, че по този начин се пробват да защитят манекенката Шейк. Сред язвителните бележки попадат следните текстове: " Не сте написали нещо съсипващо под фотография на Лейди Гага? Значи не сте същински руснак ", " Все отново, краката на нашата Ирина са по-дълги " и така нататък

Все още не се знае дали Брадли Купър и Лейди Гага в действителност са двойка и дали певицата е била повода за раздялата на артиста с съветския модел.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР