Varna24.bg Започва делото срещу В.И.Ф. от Пловдив. Същият е обвинен за

...
Varna24.bg
Започва делото срещу В.И.Ф. от Пловдив. Същият е обвинен за
Коментари Харесай

Подсказаха истината за страховития инцидент с БМВ в Пловдив

 Varna24.bg Започва делото против В.И.Ф. от Пловдив. Същият е упрекнат за осъществено от него закононарушение по  чл.343б ал.2 от Наказателен кодекс, за това, че на 27.01.2020 година в землището на гр.Пловдив /на кръстовището на бул. “Кукленско шосе и южния околовръстен път на гр.Пловдив/ е управлявал моторно транспортно средство – лек автомобил марка " БМВ “  с централизация на алкохол в кръвта си над 0,5 на хиляда, а точно 2,72 на хиляда, открито по надлежния ред с химическа експертиза, откакто е бил наказан с влезнала в действие присъда  за това, че е управлявал МПС с централизация на алкохол в кръвта си над 1,2 на хиляда.

Подс.В.И.Ф. е упрекнат и за закононарушение по чл.343 б ал.3 от Наказателен кодекс, за това, че на същата дата 27.01.2020г.  в землището на гр.Пловдив / на кръстовището на бул. “Кукленско шосе “ и южния околовръстен път на гр.Пловдив/ е управлявал МПС – лек автомобил марка " БМВ “  след приложимост на наркотични субстанции – кокаин.

Свид.И.П. и свид.П.М. - двамата полицейски чиновници в границите на служебните си отговорности правили обход със служебния си автомобил по бул. “Кукленско шосе “ в гр.Пловдив. В един миг двамата забелязали движещ се по същия бул. в посока изхода на града /околовръстен път/ л.а. " БМВ “. Направило им усещане, че автомобилът се движи с висока скорост и лидерът му прави несъответстващи и внезапни маневри. По тази причина решили да спрат автомобила и да създадат инспекция.

След подаден светлинен и звуков сигнал от страна на полицейските чиновници, вместо да спре, лидерът на автомобила нараснал скоростта на придвижване, а полицейските чиновници го последвали. Когато управлявания от подс.В.И.Ф.  автомобил достигнал края на града и кръстовището с кръгово придвижване, вместо да понижи скоростта, той я нараснал, в резултат на което вместо да се включи в кръговото придвижване за прекосяване през кръстовището, той траял придвижването си напряко през тревната повърхност на острова в средата на кръстовището.

Зад него се образувал облак прахуляк, по-късно се чул и мощен тон от удар - автомобилът се блъснал в оградата на частен парцел в непосредствена непосредственост до кръстовището. Водачът на автомобила бил самичък и в безсъзнание. Делото е планувано в Разпоредително съвещание на 9 септември.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР