Varna24.bg В неделя до ранния следобед валежите спират. В Западна и

...
Varna24.bg
В неделя до ранния следобед валежите спират. В Западна и
Коментари Харесай

Студен вятър скова България тази сутрин, идва и дъжд!

 Varna24.bg В неделя до ранния следобяд преваляванията стопират. В Западна и Централна България ще се покаже слънцето. На Изток ще остане с повече облаци. Температури в топлата част на денонощието - сред 11 и 16 градуса.

Последната октомврийска седмица стартира с ветровито време без превалявания. В ранните часове в понеделник ще има мъгли с намалена видимост в котловините и към водоемите най-много в западна и централна България. Отново в тези региони температурите ще са ниски и ще се двоумят към нулата. Следобедът ще е с повече слънчеви часове с по-видима облачност към Черноморието. В най-топлите часове термометрите ще демонстрират сред 10 и 15 градуса. 

Времето в края на октомври ще е с ниски температури заран, намалена видимост в ниските региони и даже вероятни слаби ръмежи. Дните при започване на седмицата ще са с повече слънце. По-нататък облаците ще надвиват, само че пък дневните температури леко ще се покачват. Заради средиземноморски циклон, през втората половина на седмицата са вероятни превалявания на изолирани места, с по-голяма възможност в южната половина на страната.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР