Varna24.bg Протест под мотото Всички заедно! За здраве, работа, бъдеще, сигурност!

...
Varna24.bg
Протест под мотото Всички заедно! За здраве, работа, бъдеще, сигурност!
Коментари Харесай

Вижте новите искания на заведенията и какво готвят в четвъртък!

 Varna24.bg Протест под мотото " Всички дружно! За здраве, работа, бъдеще, сигурност! " ще се организира от 15,00 часа на 28 октомври:

София – Орлов мост.

Варна - постройката на Община Варна.

Пловдив - кръстовището на Чифте баня.

Бургас - пред постройката на РЗИ

Информация и за всички останали градове ще разгласяваме в събитието, както и на страницата ни, споделиха уредниците. И прибавиха:

Обединеният български бизнес провежда Национален митинг против несъответстващите ограничения на здравните управляващи против COVID-19! Считаме, че сегашната система за използване на здравните документи е дискриминационна и с изключение на, че не взема решение проблемите на здравната рецесия, задълбочава икономическата такава.

Ние желаеме:

1. На първо място за издаване на " зелен документ “ да се признае пробата за антитела, както сполучливо се ползва в Австрия. Освен това към този момент бе основан казус от страна на Министерство на здравеопазването, друг от европейската процедура, като се позволи " зелен документ “ да важи след слагането на първа доза ваксина.

2. Настояваме страната да обезпечи безвъзмездни проби и процедурата по тяхното взимане. Вариант е да се направи организация за взимане на проби и в аптеките.

3. Задължително е цялата държавна и общинска администрация също да работи със " зелен документ “. Като максимален шеф, страната би трябвало да даде образец, а резултатът сигурно ще бъде позитивен.

4. Настояваме условията за " зелен документ “ да важат за всички.

5. Изискването за " зелен документ “ да важи единствено когато страната се намира в " тъмночервена “ и " алена “ зона.

6. Считаме, че беше наложително да се даде гратисен интервал, какъвто на процедура нямаше.

7. Спешно разрешаване на проблема на хора, на които не е целесъобразно да се имунизират заради болести и рекомендации на персонални лекари и експерти.

Протестът се провежда от:

Конфедерация на българския туристически бизнес, Алианс на туристическа промишленост в България, Българска асоциация на заведенията, Сдружение на заведенията в България, Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация, Българска асоциация здраве и фитнес, Българска асоциация на ритейл центровете, представители на детските центрове и други.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР