Varna24.bg Полиция нахлу отново в дома на областния координатор на ГЕРБ

...
Varna24.bg
Полиция нахлу отново в дома на областния координатор на ГЕРБ
Коментари Харесай

Ексклузивно: Полиция нахлу в дома на областния координатор на ГЕРБ

 Varna24.bg Полиция нахлу още веднъж в дома на регионалния координатор на ГЕРБ Пловдив област, заяви за Plovdiv24.bg самият той. " Става това, което се случи преди три месеца “, сподели Мараджиев. Идват да търсят сина ми поради някаква мистериозна анонимна тъжба против него за пазаруване на гласове “, описа той. " Звънят му на телефона, схващат, че той е на отмора с децата си и все пак, единствено след минути, се озовават пред нас, където живеем всички, дружно с възрастните ми родители.

Решават да се убедят дали това в действителност е по този начин. 8 души служители на реда от Икономическа полиция желаеха да влязат и да стартират обиск. Аз не им разреших, защото нямаха никаква заповед за обиск “, описа още Мараджиев.

По думите му това не е инцидентно, а същинска принуда. Преди обяд той е пред полицията поради привиканите към 40 души от Раковски, а по обяд към този момент " бухалката “ на полицията е в деяние и по отношение на него.

" Нека да викат мен, дано да удрят по мен, а не по родителите, на по 76 години и по детето ми “, засегнат е Мараджиев.  

Той чака в идващите два дни да има офанзива и към община Стамболийски, която управлява. " Но няма да го разреша. Да заповядат, укрепление ще направя. След изборите може, само че не в този момент “, добави.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР