Varna24.bg Читателка на Varna24.bg изпрати снимки и коментар относно застрояване на

...
Varna24.bg
Читателка на Varna24.bg изпрати снимки и коментар относно застрояване на
Коментари Харесай

Изграждат стрийт фууд парк на трета буна във Варна

 Varna24.bg Читателка на Varna24.bg изпрати фотоси и коментар по отношение на застрояване на трета буна във Варна.

" Застрояване на единственото останало зелено парче по плажната линия на 3-та буна...Беше красиво и умерено местенце с извънредно доста зеленина и пътечки, в този момент се оголи за огромни каравани, които на никого не трябват, има единствено на два метра малко ресторантче и кафене, страхотна грозота ", написа Милена Добрева.

От изпратените фотоси излиза наяве, че са отстранени плевели и шубраци, а терена се заравнява и насипва с трошляк.

В този регион ще бъде построен новият " Варна стрийт фууд парк “, оповестява за радио Варна създателят на концепцията Николай Тодоров. Очаква се паркът да действа през летния сезон.

Теренът е облагороден и не е отстранена скъпа растителност, сподели още Николай Тодоров и посочи: " Една капка бетон няма на този терен! По-скоро изчистихме и облагородихме. Имаме концепция да добави озеленяването в региона ".

" Ежедневно отговаряме и на минувачи, и на ваши слушатели за това какво се случва тук. Правим " Варна стрийт фууд парк “, който ще е място за хрумвания и концепции, качествена и забавна храна, дребна сцена на концерти и представления и лятно кино ", сподели още Николай Тодоров.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР