Varna24.bg 35-годишната Снежана Илиева, обвинена в кражба на детска златна гривна,

...
Varna24.bg
35-годишната Снежана Илиева, обвинена в кражба на детска златна гривна,
Коментари Харесай

Открадна златна гривна от двегодишно дете, а сега реве със сълзи!

 Varna24.bg 35-годишната Снежана Илиева, упрекната в кражба на детска златна гривна, най-сетне се яви в правосъдната зала, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Снежана е пропуснала две съвещания и й е наложена мярка за неотклонение " задържане под стража ". Вчера обаче се яви непринудено и арестуването й беше анулирано. Тя изясни, че на едното съвещание не е отишла, защото била болна, а за другото защитата не я позволила, защото нямала документ за идентичност. Сега също не показа персонална карта, тъй като още не била издадена.

Снежана Илиева е от Кърджали, само че живее в Пловдив. Обвинена е, че е лишила детска златна гривна от 14 карата с тегло 3,9 грама на стойност 75.00 лева./1 грам, възлизаща на обща стойност 292.50 лева, от момиченце на две годинки и половина. Към момента на действието подсъдимата не работела и нямала постоянен източник на средства.

На 7 юни 2020 година детенцето си играело на ул. " Чия " в Пловдив. Към него се доближила подсъдимата, която била забелязала златните му гривни. Снежана била с перука, черна кожа, с доста обици по цялото ухо, както и такава под долната джука. За да може да се приближи до детето  подсъдимата почнала да я подлъгва, като й споделила, че ще й даде бонбон, почнала да я гали по косата, ръцете и да я придърпва зад блока, където дръпнала със мощ от ръката на детенцето гривничката и побягнала.

" Ще заплащам. В затвор не желая да влизам, и аз имам дете " - разрева се подсъдимата. Снежана се оплака, че бащата на детето е изискал тя да даде парите на него, само че магистратите й подредиха да донесе сумата в съда и там да му бъдат предадени. Това ще стане на идващото съвещание, на което е свикан да се яви и родителят.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР