Varna24.bg > Васко с един от организаторите на протеста Иван СтояновЧисто

...
Varna24.bg
> Васко с един от организаторите на протеста Иван СтояновЧисто
Коментари Харесай

Дете държа емоционална реч по време на протест във Варна

 Varna24.bg > Васко с един от уредниците на митинга Иван Стоянов
Чисто и непринудено по детски Васко изиска независимост, живот без маски и ограничавания, само че в същото време прикани хората да създадат нещо, в случай че желаят да живеят по-добре. 

Протестът, който  се организира в съботния ден на входа на Морската градина не съумя да събере прекалено много хора, евентуално заради обстоятелството, че през седмицата във Варна бяха проведени поредност от митинги и хората се умориха.

" Очакваме всички имунизирани и неимунизирани, служащи, създатели и интелектуалци, да излезем с имената и лицата си, и да защитим правото си на напредване, на труд, на образование и на обществен живот!

Да призовем за отговорност, тъй като ние не отхвърляме заболяването и потребността от спазването на нужните ограничения, с цел да ограничим разпространяването ѝ, а изрично се противопоставяме на манипулативно прелюдия зелен документ, който макар препоръчаните три варианти, напълно изкусно усложнява осъществяването на две от тях и превилигирова имунизирането, като акцентът непрестанно и безапелационно пада върху него!

Това е извиване на ръце, под формата на измислена и подправена угриженост! Молим, да оставите партийните флагове и лозунги в дома си, и да дойдете единствено с чистата си съвест и с ясната си гражданска позиция! ", се посочваше в поканата за митинга, оповестена във фейсбук.

Повече вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР