Близо половин милион души, които нямат къде да отидат, са

...
Близо половин милион души, които нямат къде да отидат, са
Коментари Харесай

Американски лекар, хванат в капан в Газа, обсъжда предизвикателствата на лечението по време на война: „Това е умишлена катастрофа“

Близо половин милион души, които нямат къде да отидат, са напуснали Рафа в южната част на Газа преди дълго чаканата атака на Израел, само че израелските военни продължиха да нанасят удари по всички региони на линията Газа.

Израелските военни самолети се насочиха към постройка в бежанския лагер Нусейрат в централната част на Газа, убивайки няколко души - в това число дами и деца - до момента в който оживелите трябваше да бъдат изкопани от руините.

При различен удар наоколо, израелските отбранителни сили обявиха, че са блъснали " военна стая на Хамас " в учебно заведение на Организация на обединените нации. Израел сподели, че е умъртвил повече от 10 бойци, макар че CBS News не можа без значение да ревизира това изказване.

прекрати доставките на някои оръжия за Израел заради опасения по отношение на проектите на IDF в Рафа. Но Абделфатах сподели пред CBS News, че това не е задоволително.

„ Всеки час против хората в Газа се хвърлят американски оръжия и нашето американско държавно управление – президентът Байдън –  има силата да спре всичко това единствено...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР