Varna24.bg В навечерието на празника на ВМС отличени военнослужещи и

...
Varna24.bg В навечерието на празника на ВМС отличени военнослужещи и
Коментари Харесай

Наградиха военнослужещи от Варна по случай 139-годишнината на ВМС

Varna24.bg В навечерието на празника на Военноморски сили отличени военнослужещи и цивилни чиновници бяха наградени на тържествена гала в щаба на флота от регионалният шеф на Варна Стоян Пасев, зам.-кмета на града Пейчо Пейчев и главнокомандващия Военноморски сили контраадмирал Митко Петев, съобщи кореспондент на Varna24.bg .

" Всеки празник на флота е мотив да погледнем към пътя, който е извървян, към сегашното и бъдещето, с цел да разберем, че те са едно цяло. Това, което е направено ни оказва помощ да бъдем такива, каквито сме. Това, което в този момент вършим залага жалоните, по които ще крачим. Ето за какво Военноморски сили могат да бъдат удовлетворени и спокойни, че при подобен извървян път с изключение на почтено настояще ще имат и ярко бъдеще. Гаранция са хората, които служат в редовете на Военноморски сили, хора, отдадени на морската концепция и службата си, интелигентни, с такт и извънредно висока мотивация и съзнателен дълг. За което Ви благодаря! Вие сте повода този празник да бъде ярък. Използвам случая да благодаря на господин Пасев за високото самопризнание и премията за заслужилите офицери, старшини и чиновници. Чувствата са взаимни, тъй като отговорностите са взаимни. Празниците и делниците са споделени. Нашите чиновници ще бъдат постоянно там, където дълга ги зове и можете да разчитате на тях. Уважаеми господин Пейчев, приемете благодарности, към Община Варна, която е наш добър сътрудник. Няма събитие в града, на което ние да не сме съпричастни. Ваше високо благоговенство, благодаря от името на всички моряци за благословиите и положителните думи, които получаваме от Варненския и Великопреславски митрополит Йоан, благодяря на Митрополията за това, че постоянно сте с нас в инциденти и тествания, както и в празниците. Като хора отдадени на достойнството ние знаем какво значи да бъдеш предан на една вяра, на един дълг и това става единствено когато е подкрепено от дълбока религия. ", сподели контраадмирал Митко Петев.

Той подари на регионалния шеф, зам.-кмета и представителят на митрополията флагът на Военноморски сили. Като подарък от Митрополит Йоан пък Военноморски сили получиха икона на Христос. 

Ритуалът по награждаването вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР