Varna24.bg Пловдивчанин си купи годишна винетка, плащайки с по 1

...
Varna24.bg Пловдивчанин си купи годишна винетка, плащайки с по 1
Коментари Харесай

Нашенец купи годишна винетка, плащайки с по 1 и 2 стотинки - общо 13,6 кг!

Varna24.bg Пловдивчанин си купи годишна винетка, плащайки с по 1 и 2 стотинки. Това описа самият той за  Plovdiv24.bg . " В първия миг служителката се нацупи и ми сподели, че трябвало да ги обменя и че не можела да одобри толкоз доста стотинки. После това организира телефонен диалог и идващия миг стартира да ги брои. След към 30 минути пристигна още една нейна колежка и стартира огромното преброяване ". 

От 1 януари 2019 година в България се вкарва електронна винетка за прилагане на платената пътна мрежа. За тежкотоварните коли над 3,5 тона е-винетките ще са годни до 15 август 2019 година в това число. От 16 август 2019 година за тях се вкарва тол като актуален метод за събиране на такси.

Годишната винетка за пътни транспортни средства, предопределени за транспорт на пасажери, с не повече от 8 (осем) места за сядане, пътни транспортни средства, предопределени за транспорт на товари, и/или пътни транспортни средства, предопределени за транспорт на пасажери и товари, включително с ремарке, с механически позволена оптималната маса не повече от 3,5 тона, както и пътните транспортни средства от тази група с нараснала проходимост коства 97 лв..
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР