Varna24.bg от обявената обществена поръчка за Изграждане, основен ремонт и

...
Varna24.bg от обявената обществена поръчка за Изграждане, основен ремонт и
Коментари Харесай

Общината дава 1,5 млн.лв. за изграждане и поддръжка на нови светофари във Варна

Varna24.bg от оповестената социална поръчка за " Изграждане, главен ремонт и реорганизация на светофарни уредби на територията на община Варна ".

Изпълнението включва следните действия: Изпълнение на строително-монтажните работи според инвестиционния проект, осъществяване на непредвидени работи; доставка и вложение в строителството, реконструкцията на нужните и съответстващи на капиталовия план строителни продукти; произвеждане и/или доставка на детайли/елементи, уреди и материали и влагането им в строежа; известяван на общината за зародилата нужда от в допълнение проектиране; осъществяване на нужните изпитвания и лабораторни изследвания; присъединяване в процедурата по въвеждане на светофарите в експлоатация; премахване на минусите, открити при предаването и въвеждането в експлоатация; премахване на проявени недостатъци през гаранционните периоди, избрани с контракта за възлагане на публичната поръчка в сходство с офертата.

Обхватът, главните параметри и изискванията, при които ще се извършват дейностите, включени в обсега на публичната поръчка ще се дефинират при всяко съответно възлагане. Ще се имат поради приблизителни количества на база изпълнявани обекти през 2016 година и 2017 година, както и ориентировъчни, планирани количества, за интервал последващи 12 месеца, както следва: 10 броя обекти са изпълнени за 2016 година и 2017 г, които са ново построени светофарни уредби. 3 броя обекти са заложени в бюджета за 2018 година на Община Варна, които са планувани за ново създаване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР