Varna24.bg Най-новият и атрактивен варненски мол Delta Planet Mall отвори

...
Varna24.bg Най-новият и атрактивен варненски мол Delta Planet Mall отвори
Коментари Харесай

Delta Planet Mall отвори официално врати!

Varna24.bg Най-новият и атрактивен варненски мол Delta Planet Mall отвори публично порти през днешния ден, съобщи кореспондент на Varna24.bg .

Тълпи най-вече от младежи от околните образователни заведения нападнаха първи комерсиалния обект след като мина формалната част по откриването му. 

Кметът на Варна Иван Портних и регионалният шеф Стоян Пасев бяха измежду формалните посетители, които откриха неповторимия търговски център. 

" Най-големият търговски и развлекателен център на Варна, новото ужасно място за срещи, извършване на покупки и занимания ". Така в резюме показаха пред гостите Delta Planet Mall.

Проектът е най-мащабният както за Варна, по този начин и за България. Инвестицията се прави оценка за над 120 млн. евро, обезпечава над 2500 нови работни места. 

" Откриването на най-големият търговско-развлекателен център в града е ясно доказателство за възвръщането на интереса на огромните интернационалните вложители към Варна и доказателство за икономическото развиване на града и района. Това е в действителност впечатляващ план, който съм сигурен, че ще преразпредели опциите за търговия, за просвета и забавление в града. Ще обособи тази част на Варна като действителен втори център. Това е една облага освен за съгражданите ни от регионите " Владиславово " и " Младост ", а за целия град. Не единствено впечатляващият интериор е причина за това, а и в тази постройка има доста нови новаторски решения, които ще са една сериозна облага за всички нас. Поздравявам вложителите за това, че се включиха по прелестен метод в ритъма на инфраструктурното възобновяване на града ни. Вярвам, че с изключение на разкриването на нови работни места, това ще донесе голяма изгода за културно-развлекателните благоприятни условия на варненци. ", сподели при откриването кметът Иван Портних. 

" Тази инвестиция прави града ни по-добър за живеене. Всичко това, което прави кметът подготвя за повече такива вложители като вас. Добре пристигнали, поисквам триумф на всички и по-бързо изтребване на вложенията ", добави регионалният шеф Стоян Пасев. 

Повече вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР