Варна. В периода от 12 до 23 април 2021 г.

...
Варна. В периода от 12 до 23 април 2021 г.
Коментари Харесай

Морският специален разузнавателен отряд проведе парашутни скокове

Варна. В интервала от 12 до 23 април 2021 година Морският специфичен разследващ отряд организира дневни парашутни скокове в региона на летище Балчик. Скоковете се направиха от аероплан C-27J „ Спартан ” от 16-та Транспортна авиационна група от състава на Военновъздушни сили, при съблюдаване на заповяданите противоепидемични ограничения. Това оповестиха от пресцентъра на Военноморските сили във Варна .

Основните цели бяха да се усъвършенства организацията за обмисляне и управление на парашутната активност във Военноморски сили, да се усвоят нови парашутни системи и да се ревизира подготовката на парашутистите за реализиране на колективен доцелен парашутен скок.

По време на мероприятието бяха изпълнени общо към 450 скока в диапазона от 400 до 4000 метра. Част от скоковете се извършиха при комплицирани метеорологични условия, с което персоналният състав увеличи натренираността и увереността си за съответни дейности във въздуха и при приземяване в усложнена конюнктура.

Военнослужещи извършиха своите първи опознавателни скокове с парашутни системи за наложително и за ръчно разтваряне, за което бяха поздравени с обичайния парашутистки обред „ Ритник ”.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР