Варна. Патрис Анони прекарва по-голяма част от кариерата си в

...
Варна. Патрис Анони прекарва по-голяма част от кариерата си в
Коментари Харесай

Бивша звезда от ПСЖ, който пази за Франция: Във Варна се усеща страхотен дух на плажен хандбал

Варна. Патрис Анони прекарва по-голяма част от кариерата си в един от колосите на международния хандбал Пари Сен Жермен, чийто екип носи от 2005 до 2016 година

В момента той пази вратата на един от фаворите Франция на Европейското състезание по плажен хандбал във Варна и се изрече ласкаво за организацията на шампионата.

„ Първенството ми харесва, необикновено е. Много, доста е топло, само че организацията е добра. Храната е превъзходна. Усеща се страховит дух. Варна е доста, доста топъл, само че прекрасен град със страхотни хора. И най-важното е, че тупти с ритъма на плажния хандбал “, сподели Анони.
Интересен миг от кариерата на вратаря е среща с футболния френски национал Килиан Мбапе.

„ По принцип няма контакт сред футболните и хандбалните тимове на ПСЖ. Естествено, можем да си гледаме мачовете. Така приказвах един път с Мбапе, чиято майка е някогашна националка по хандбал и той беше пристигнал на наша среща “, описа стражът.

Той приказва и за усещанията си от настоящия хандбален тим на ПСЖ.

„ Убеден съм, че в бъдеще ПСЖ ще завоюва Шампионската лига. Имаме тим за победи и не знам за какво още не сме го създали, откакто имаме 5 участия във файнъл фор. Това е тимът на сърцето ми и се надявам, че ще завоюва шампионската лига през идната година “, сподели Анони.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР