Варна. Парламентът е най-демократичната трибуна на държавата. Макар и на

...
Варна. Парламентът е най-демократичната трибуна на държавата. Макар и на
Коментари Харесай

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева пред Младежи ГЕРБ: На някои хора демокрацията им отне много, но за мен няма по-ценно нещо от нея

Варна. Парламентът е най-демократичната естрада на страната. Макар и на някои хора демокрацията да им e лишила доста, за мен няма по-ценно нещо от нея. Това съобщи ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева пред над 250 младежи от цялата страна по време на 11-ия летен университет на МГЕРБ „ Само истината, НЕ на подправените вести “, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ .
Цвета Караянчева разяснява, че Българска социалистическа партия прави всичко допустимо, с цел да събори държавното управление, което по принцип не е нещо неприсъщо на опозицията. „ Те обаче се пробват да го сторят без да имат причини. Именно тази липса на причини ги кара да се хващат за злободневни тематики и незначителни неща “, изясни Караянчева. По думите й постоянно след парламентарен надзор депутати от Българска социалистическа партия благодарят на министрите за изчерпателните отговори. „ Това се случва единствено когато я няма Корнелия Нинова “, посочи ръководителят на Народното събрание. Във връзка с нещастието край Своге Цвета Караянчева бе безапелационна, че не прави чест на Българска социалистическа партия да се пробват да печелят политически дял на гърба на човешката покруса.
Председателят на българския парламент засегна и тематиката за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз. „ Изключително сполучливо председателство. Показахме, че може да сме водач както на Балканите, по този начин и в Европа “, уточни Цвета Караянчева. Тя сподели още, че оценките на всичките ни европейски сътрудници са доста високи и това ни дава съображение да имаме високо самочувствие. „ Излиза, че на открито ни правят оценка повече, в сравнение с в България. В началото на председателството президентът Румен Радев се изказваше позитивно за главния ни приоритет – Западните Балкани, само че всички видяхме след това по какъв начин се промени позицията му “, съобщи ръководителят на Народното събрание.
„ Важно е да бъдете непрестанно измежду хората. По „ Facebook “ не се прави политика. Дори да не можете да помогнете на хората, най-малко би трябвало да ги изслушате. Накарайте ги да повярват, че Народното събрание и държавното управление в действителност ги е грижа за тях “, посъветва младежите от ГЕРБ Цвета Караянчева и добави, че точно тази непосредственост сред ГЕРБ и жителите не се харесва на опозицията. Караянчева показа, че за нея е огромно наслаждение да бъде измежду толкоз доста, ангажирани с бъдещето на България, младежи. „ Именно вие ще поемете ръководството на страната след нас. Вие сте бъдещето и по тази причина наша отговорност е да ви осигурим нужните условия да се развивате в България “, акцентира тя.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР