***Варна.От 14.00 ч. в зала „Аула на Икономически университет -

...
***Варна.От 14.00 ч. в зала „Аула на Икономически университет -
Коментари Харесай

Предстоящи събития на 9 октомври

***
Варна.
От 14.00 ч. в зала „ Аула на Икономически университет - Варна " президентът Румен Радев ще изнесе лекция на тематика Предизвикателства и вероятности пред младежите в Република България ".
***
Велико Търново.
От 10.30 часа на Ритуалния плац на НВУ „ Васил Левски ", ще се организира церемониален обред по полагане военна клетва от курсантите от 147 ия випуск на церемониален обред по полагане военна клетва от курсантите от 147-ия випуск на университета. Ще участва ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева.
***
София.
От 9.00 ч. ще се организира постоянно съвещание на Народното събрание.
***
София.
От 11.00 часа на Софийския околовръстен път ще се организира брифинг на представител на " Пътна полиция " във връзка със започваща нова профилирана полицейска интервенция и показване на нова техника.
***
София.
От 11.00 ч. в Централния офис на ПОК „ Доверие " АД с адрес: ул. „ Тинтява " 13Б,
ет. 1, Конферентна зала, Българската асоциация на сдруженията за в допълнение пенсионно обезпечаване /БАДДПО/ ще показа систематизирани резултати, от активността по в допълнение наложително пенсионно обезпечаване (ДЗПО), за третото тримесечие на актуалната година.
***
София.
От 11.00 ч. в парк „ Св. Никола " (на ъгъла с кръстовището сред ул. „ Опълченска " и ул. „ Цар Симеон " ) ще бъде публично открит стенна живопис „ Частица от теб може да е нов живот за различен ".
***
София.
От 12.00 ч. в Министерство на външните работи външният министър на България Екатерина Захариев и министърът на външните работи на Северна Македония Буяр Османи ще създадат изказвания пред медиите.
***
София.
От 15.00 ч. пред входа на Изложбена зала „ Архиви " ръководителят на организацията доцент доктор Михаил Груев ще връчи почетни грамоти на заслужили чиновници в архивната система за дълготраен безрезервен труд и принос в развиването на държавните архиви.
***
Видин.
От 07.45 ч. заместник-кметът на Общината Борислава Борисова ще бъде пред СУ " П.Р. Славейков " (в региона на пешеходната пътека откъм ж.к. " Бонония " ), с цел да види на място по какъв начин се извършва самодейност, в границите на която чиновници на общинско звено „ Охрана " спомагат на органите на реда за обезпечаване на пътната сигурност на децата, отиващи на учебно заведение.
***
Видин.
От 11.00 ч. в Държавен списък - Видин ще се организира конференция, на която ще бъдат показани част от получените през актуалната година скъпи документи.
***
Видин.
От 11.30 ч. на пл. „ Бдинци " специалистите от Общинския съвет по наркотичните субстанции ще раздават на жителите балони с послания и флаери със препоръки за положителен живот и повече усмивки.
**
Разград
От 11.00 ч. на площада пред джамията „ Ибрахим паша " публично ще бъде даден старта на дейностите по реставрацията на паметника на културата.
***
Симитли.
От 19.00 ч. пред паметника „ 100 години независимост " на централния площад в града ще бъдат маркирани 108 години от Освобождението на общината и Пиринска Македония от турско иго.
***
Стара Загора.
От 11.30 ч. в залата на Областната администрация Комисията за отбрана от дискриминация (КЗД) ще организира обществено разискване на Проект за Национална тактика за противопоставяне на дискриминирането с представители на локалните управляващи, гражданското общество, бизнеса, академичната общественост и медиите.
***
Шумен.
От 10.30 ч. в постройката на Държавния списък в града ще бъде показана изложбата „ Писмата ", отдадена на Международната седмица на писмото.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР