Варна. На 19 март 2021г. в ще се проведе международен

...
Варна. На 19 март 2021г. в ще се проведе международен
Коментари Харесай

Медицински университет-Варна ще проведе международен онлайн симпозиум на „Алумни клуб и приятели“ от Варна и Шумен

Варна. На 19 март 2021г. в ще се организира интернационален интердисциплинарен симпозиум " 60 години Медицински университет – Варна: Дигитализация, телемедицина и изкуствен интелект ", проведен от „ Алумни клуб и другари " и Филиал Шумен, оповестиха от пресцентъра на Медицински университет – Варна . Събитието, което е под патронажа на ректора на МУ-Варна проф.д-р Валентин Игнатов и кмета на град Шумен господин Любомир Христов, за първи път ще се организира онлайн по едно и също време от Варна и символичното домакинство на Филиал Шумен.

Началото на събитието е на 19 март в 14.00 часа, а благотворителната задача тази година е обвързвана с поддръжка за построяването на „ Академичен център за сестрински и акушерски грижи " към Филиал Шумен. Повече информация за идеята може да намерите тук.

В научния конгрес присъединяване ще вземат ученици на МУ-Варна и задгранични лектори от петте континента, които ще дискутират тематики, свързани с нововъведения, цифровизация в медицината, денталната медицина, фармацията, здравния мениджмънт, сестринското дело и други настоящи тематики във опазването на здравето. Ще бъдат извършени и два мини симпозиума, отдадени на здравословното хранене и на Световния ден на съня 19 март - " Добър сън за здравословно бъдеще ".

Таксите за присъединяване в Международен интердисциплинарен симпозиум " 60 години Медицински университет – Варна: Дигитализация, телемедицина и изкуствен интелект " на „ Алумни клуб и другари " при Медицински университет – Варна са:

- присъединяване с отчет – 25 лева
- присъединяване без отчет – 15 лева
- Възможност за фирмено присъединяване с презентация или без презентация

Сумите би трябвало да се преведат по банков път.

Банкова сметка на МУ – Варна е:

Банка ДСК ЕАД
Клон Варна
BIC: STSABGSF
IBAN: BG24STSA93003100040700

Основание за осъществяване на превода: „ Участие в интернационален интердисциплинарен симпозиум " 60 години Медицински университет – Варна ".

Участието си може да заявите на следния мейл: [email protected]
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР