Варна. На 14 януари 2022 г. от 11.00 часа в

...
Варна. На 14 януари 2022 г. от 11.00 часа в
Коментари Харесай

Учредяват на Инициативен комитет за 75-годишния юбилей на Варненската опера

Варна. На 14 януари 2022 година от 11.00 часа в Пресклуба на Българска телеграфна агенция – Варна, ул. „ Плиска “ 13, ще бъде подписан Договор за партньорство сред Българска телеграфна агенция и Театрално-музикален продуцентски център Варна – държавна такса „ Стоян Бъчваров “ & Държавна опера Варна, оповестиха от пресцентъра на ТМПЦ – Варна .

Съгласно първата уговорка, изложена в документа, двете страни ще си сътрудничат в реализиране на взаимна активност в региона на културата за поощряване развиването и популяризирането на разнообразни културни планове, начинания и събития.
Договорът за партньорство сред Българска телеграфна агенция и ТМПЦ Варна ще бъде подписан публично от генералния шеф на Българска телеграфна агенция Кирил Вълчев и от Даниела Димова, шеф на ТМПЦ Варна.

Събитието ще бъде последвано от основаване на Инициативен комитет за отбелязване на 75-годишния празник на Варненската опера (1947-2020), в който са поканени да вземат участие със своя обществен имидж и своята поддръжка видни публични персони, създатели, публицисти и фенове на изкуството от Варна и страната.
Даниела Димова ще разгласи някои акценти в богатата стратегия за юбилея на Варненския оперен спектакъл, на който Българска телеграфна агенция ще бъде общоприет медиен сътрудник.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР