Варна. Листата на коалиция ГЕРБ - СДС за участие в

...
Варна. Листата на коалиция ГЕРБ - СДС за участие в
Коментари Харесай

Коалиция ГЕРБ - СДС – Варна регистрира листата си с кандидати за народни представители за 46-то Народно събрание

Варна. Листата на коалиция ГЕРБ - Съюз на демократичните сили за присъединяване в изключителните парламентарни избори на 11 юли от 3 МИР - Варна беше импортирана за регистрация в Районна изборна комисия (РИК) – Варна. Това оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ – Варна . Документите бяха показани от регионалния координатор на Политическа партия ГЕРБ - Варна Иван Портних и административния секретар Павел Христов. „ Надявам се нашите претенденти да завоюват още веднъж доверието на съгражданите ни. Ще водим положителна акция, нека този път се води логичен спор за политики по основни тематики и цели за хората, а не със заложен от съперниците отрицателен звук и подправени вести “, сподели след регистрацията на листата с 30 имена регионалният координатор на Политическа партия ГЕРБ - Варна Иван Портних.

Водач на варненската листа на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили е проф.д-р Костадин Ангелов, сполучливият здравен министър от държавното управление на Бойко Борисов, който преведе страната през втората и третата вълна на най-тежката здравна рецесия. Втори в листата е Юлиян Станев, основен живописен началник на фолклорен отбор „ Варна “, една от емблемите на града ни повече от половин век. Известен представител от гражданската квота е Данко Калчев, притежател на фамилната компания „ Инхом “, ръководител на фондация „ Белославско стъкло “, която съхранява подводница „ Слава “ като достоверна материална памет на българското подводно корабоплаване, труженик за запазване чистотата на Белославското езеро, основател с визия и план за втори мост, като мотор за развиването на икономическата зона и връзка с бъдещата Автомагистрала „ Черно море “. В челните места е още веднъж някогашният министър на младежта и спорта Красен Кралев.

От ГЕРБ – Варна показват, че 1/3 от претендентите за народни представители на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили са младежи на възраст до 35 години. Ново лице е възпитаничката на ВВМУ „ Н.Й. Вапцаров “ Мария Димитрова, която показа МГЕРБ – Варна в една от последните срещи с водача на партията Бойко Борисов. В листата има представители на всички специалности – лекари, IT-специалисти, финансисти, бизнесмени, адвокати, мениджъри, инженери, икономисти, студенти. Сред претендентите са районният кмет на „ Владислав Варненчик “ Николай Костадинов и общински съветници от групата на ГЕРБ в локалния парламент. Коалиционните сътрудници от Съюз на демократичните сили и „ Гергьовден “ също имат своите представители – доц.д-р инж. Медиха Мехмед-Ханза, учител в МУ - Варна и Ирина Делчева, управител.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР