Варна. Кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ/СДС –Варна Юлиян

...
Варна. Кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ/СДС –Варна Юлиян
Коментари Харесай

Кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ/СДС –Варна се срещнаха с представители на ОП на Камарата на строителите в България

Варна. Кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ/СДС –Варна Юлиян Станев, Павел Христов и Данко Калчев се срещнаха с представители на Оперативна програма на Камарата на строителите в България, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ - Варна . Бяха показани новите планове на Варна –строителството на нова инфекциозна и детска болница, съвременна Индустриална зона, втори мост над Варненското езеро за връзка сред Автомагистрала „ Хемус “ и Автомагистрала „ Черно море “, разширение на бул. „ Цар Освободител “ и леко метро, нова високотехнологична библиотека, нова канализация в 11 вилни зони, разширение на Аспаруховия парк, подсилване на свлачището „ Трифон Зарезан “.

Кандидатът за депутат Павел Христов уточни един от целите в програмата на ГЕРБ/СДС -принципа на безмълвното единодушие против бюрократичните протакания и спънки, съгласно който неналичието на отговор за строително позволение, за регистрационните и съгласувателни режими за бизнеса, да се смята за „ да “ след приключване на законовия период от 30 дни. Кандидатът за депутат Данко Калчев в детайли изясни идейния план за мост над втори плавателен канал във Варненското езеро, трасето откъдето ще минава и заяви, че на 15 юли екипът, който съставлява, както и представители на общините, са поканени в Агенция „ Пътна инфраструктура “, където се привиква съвет за новото оборудване.

Представителите от Варненската камара на строителите сложиха съответни проблеми на сектора, най-често протичащите се проблеми при реализацията на планове, тежкия вакуум на фрагменти, освен заради приключване на квалифицирана работна ръка, само че и поради незадоволителното професионално обучение. Те бяха безапелационни, че строителството на бул. „ Левски “ е най-големият инфраструктурен план, който промени града. Камарата на строителите в България приготвя оферти за промени в Закон за устройство на територията.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР