Варна. Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС за 3 МИР

...
Варна. Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС за 3 МИР
Коментари Харесай

Кандидати за народни представители от ГЕРБ-СДС се срещнаха с работещи в морския бранш във Варна

Варна. Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС за 3 МИР - Варна Павел Христов и Николай Малев се срещнаха с работещите във компания „ Портови флот 99 “ АД – компания с 50-годишен опит в региона на маневрените и буксирни услуги в акваторията на пристанище „ Варна “. Това оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ - Варна . Двамата претенденти за народни представители показаха, че в идващия мандат се залага на още по-голямо развиване на пристанищната инфраструктура, в това число и посредством публично-частно партньорство. От компанията се интересуваха дали ще се откри стратегически вложител за пристанище „ Варна “, както и дали бъдещо концесиониране на врата ще резервира дейностите, както и работните места.

Идеята на концесията е да се запазят положителните практики, задачата е не да се унищожава построеното, а да се надгражда с нови мощности и услуги, както и да се търси баланс сред стопанска система и обществена политика, с цел да има сигурност, непоклатимост и предвидимост за работещите. Човешкият капацитет и фрагментите с опит са най-важният капитал за всяка просперираща компания, сподели Павел Христов, който беше народен представител в 44-ото Народното събрание и член на парламентарната комисия „ Транспорт, осведомителни технологии и известия “.

Според него ще има интерес от стратегически вложители за най-голямото българско пристанище, тъй като страната основава условия за това, в това число и с удълбочаването на двата подходни канала на пристанище Варна, което се прави в този момент. С огромния план и една от най-големите вложения се осъществя третият стадий в изработването на генералния проект за развиването на морския порт, а и на България като морска страна.

Кандидатът за депутат Николай Малев уточни действителните цели, заложени в програмата на ГЕРБ, за увеличение приходите, като напомни какво съумя да направи държавното управление на Бойко Борисов в тази тенденция за последните 4 години и какъв е техният растеж макар тежката пандемия, почнала предходната година в страната и в света.

Срещата се организира при съблюдаване на наложителните противоепидемични мерки-на намерено и с маски.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР