Варна. 162 гола бяха отбелязани в първите 16 мача от

...
Варна. 162 гола бяха отбелязани в първите 16 мача от
Коментари Харесай

162 гола в първия кръг от финалната фаза на АМФЛ-Варна

Варна. 162 гола бяха маркирани в първите 16 мача от финалната фаза на Аматьорската мини футболна лига-Варна. В нея заелите първите четири места в двете Премиер лиги на кръстосана скица ще дефинират носителя на суперкупата, а тези, приключили от пето до осмо - ще играят за Q CUP SUPER. На същия принцип не престават и тимовете от двете групи в Лига 1. Първите ще дефинират Супер първенеца, а останалите ще се сборят за Q CUP. Най-добрите четири отбора от Лига 2, дружно с четирите девети отбора в горните четири лиги ще играят за купа Q CUP SMALL.

ФК Ария и МЕТРО Варна стартираха програмата с 6:6. Наско и Колито се разписаха по два пъти за символичните домакини, а Иванов и Митака - по един път. За противника четири осъществя Чолаков, който бе определен за Играч на мача, а по един - Тони и Георгиев.
The Unity би Eurotex Boys с 5:1. Два пъти прецизен бе Николов, избран за MVP, а по един път - Асад, Бен и Генков. За " момчетата " се разписа Диня.

МФК Черно море надигра МФК Балерини с 5:2. По два гола забиха Кузманов (№1 в двубоя) и Веси, а един - Симеонов, до момента в който за изгубилия отбор означиха Николов и Монката.

Devils удари МФК Импакт Варна с 10:6. С пет попадения изригна Косев, три добави Иванов (MVP), а по едно - Маринчо и Борко. За противника вкараха Ганчев (3), Жорката (2) и Недев.

Вино и Мезе излъга Пластхим (Аксаково) с 8:7. Над всички бе Цветков, който заби пет гола и стана Играч на мача, два добави Геортиев, а един - Дянков. За аксаковци Димитров де регистрира с хеттрик, Минчо осъществя два пъти, а господа и Вангелов - по един път.
Искра се оправи против FC DJIEN със 7:4. По два пъти осъществиха Митко (MVP), Юсуфов и Динчаров, а един път - офанзива. За противника вкараха Георгиев, Велев, Христов и Мехмедов (автогол).

ФК Валекс и Дебелият балет направиха 1:1. Павката и Стайков забиха попаденията.
Fullmax разруши с 10:2 Зеленина. Жилчук бе определен за №1 в срещата поради хеттрика, който означи, а останалите бяха дело на Свилка (2), Йовчев (2), Павлов, Вини Джоунс и Дидко. За " зелените " вкараха Дяков и Димитров.

МФК Монтана би с 8:4 ФК Флотски Арсенал.
МФК Тича и Порто - Ди Ес не съумяха да се победят, завършвайки 4:4. Стайков и Вальо осъществиха по два пъти за символичните домакини, а Пецата (2, MVP), Джамбазов и Драго - за " португалците ".

Бандата на Града би с 3:0 УВСК ВВМУ. Точни бяха Милков (2) и Ташков.
АМФК Лудата Банда удари с 12:2 iGaming. Петков още веднъж бе над всички и поради хеттрика си бе избран за №1 в срещата. По два прибавиха Василев и Ицо, а по един - Шидеров, Мишо, Костадинов, Найденов и Амброзов. За съперниците им осъществя Велчев (2).
Parkmart тресна DevLabs с 15:4. По четири пъти се разписаха Давидов и Каменов (MVP), по два пъти това сториха Ахмед и Евген, а по един път - Хълми, Коцето и Parchon (автогол). За изгубилия отбор два вкара Стоянчо, а по един - Ицката и Parchon.

Весело село надигра с 11:4 Селесао (Варна). Над всички с пет гола бе дребния, който бе определен за №1 в дуела, с три се регистрира Иво, с два - Монката, а Бирата порази личната си мрежа. За " бразилците " по два забиха Колца и Godzilla.
MFK TNT - ZARAFA излъга с 3:2 Лудогорец-Доброплодно, макар че на два пъти изоставаше след попадения на Димитров и Данков. Попаденията за спечелилите бяха дело на Жеков (2) и Михнев.

МФК Монтана би с 5:2 АФК Албион в последния дуел от миналата седмица.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР