Върховният съд на САЩ даде зелена светлина на администрацията на

...
Върховният съд на САЩ даде зелена светлина на администрацията на
Коментари Харесай

САЩ затягат правилата за получаването на зелена карта

Върховният съд на Съединени американски щати даде зелена светлина на администрацията на Доналд Тръмп да приложи нови правила, които лимитират правото на непрекъснато жителство в Съединени американски щати, известно още като " зелена карта ", оповестява БНР.

Те позволяват на имиграционните управляващи да отхвърлят зелена карта на имигранти, които преценяват като евентуални ползватели на обществени помощи.

Съдът взе решението си с 5 " за " против 4 " срещу ", отменяйки възбрана за използването му на национално ниво, издадена от апелативен съд в Ню Йорк. По-рано федерални апелативни съдилища в Сан Франциско и Ричмънд, Вирджиния, също анулираха правосъдни решения против новата политика. Съдебно наставление срещу новите правила остава в действие единствено в Илинойс и е годно единствено в този щат.

Така претендентите за непрекъснато престояване в Съединени американски щати ще би трябвало да убедят управляващите, че няма да бъдат " публично задължение " за страната.

Новата политика уголемява значително факторите, които ще бъдат вземани поради при даването на позволение за непрекъснато престояване (зелена карта). На съображение възраст, просветителна степен и притежаване на британски език имиграционните служби ще преценят дали претендентите могат да се трансфорат в " публично задължение ", ползвайки федералната и щатска стратегия за подкрепяне на хора с ниски приходи в областта на опазването на здравето ( " Медикейд " ), купони за храна, ваучери за жилище и други форми на обществени помощи.

Администрацията на Тръмп твърди, че новите правила подсигуряват самостоятелността на имигрантите. Критиците им споделят, че тези разпореждания ще лимитират законната имиграция на хора с ниски приходи от разрастващи се страни от Латинска Америка, Африка и Азия.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако ст
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР