Върховната касационна прокуратура разпореди на антикорупционната комисия проверка за жилището,

...
Върховната касационна прокуратура разпореди на антикорупционната комисия проверка за жилището,
Коментари Харесай

Главният прокурор разпореди проверка на жилището на Владислав Горанов

Върховната касационна прокуратура разпореди на антикорупционната комисия инспекция за жилището, в което живее министърът на финансите Владислав Горанов.
Горанов не се тормози от инспекцията, апартаментът не бил на Домусчиеви Жилището било предоставено за безплатно прилагане още през 2012 година от непосредствен на министъра
Проверката е по предписание на основния прокурор Сотир Цацаров, оповестиха от прокуратурата. Поводът е заложен въпрос в „ Шоуто на Слави “ по bТV за това, че „ министърът на финансите живее в апартамент от 180 кв.м. в първокласен жилищен комплекс, възложен му безплатно от български предприемач “.
Прокуратурата ще стартира инспекция на министъра на финансите Владислав Горанов Проверката е след сигнал на фен, че Горанов живее в възложен му безплатно от предприемач първокласен апартамент
Преди два дни Горанов е дал писмени пояснения, а през вчерашния ден и двамата притежатели на жилището, употребен от министъра. Проверката е на съображение инструкцията за взаимоотношение сред КПКОНПИ и прокуратурата. Срокът за осъществяването ѝ е 20 дни.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР