Въпросът за водача на коалиционната листа беше отворен. Ние се

...
Въпросът за водача на коалиционната листа беше отворен. Ние се
Коментари Харесай

Радан Кънев: Алтернативата не става с атаки срещу ГЕРБ

Въпросът за лидера на съдружната листа беше отворен. Ние се надявахме да бъде Светослав Малинов. Той персонално реши за себе си по никакъв метод офанзивата, която се разви против него, да нанесе вреди против обединението. Ние ще се мерим по Светослав Малинов в десетилетието, което идва напред, за отговорност пред гласоподавателите. Това съобщи лидерът на листата за европейските избори на " Демократична България " Радан Кънев в ефира на bTV.
Кънев уточни, че не му се върви в Европа. Той има две съображения - по отношение на фамилията и това, че е по-нужен за борбите у нас. Радан Кънев съобщи, че няма да се откаже, в случай че бъде определен за евродепутат.
Кънев уточни, че прави компромис, който никога не е исторически. Ние от " Демократична България " сме съидейници. Моята борба ще бъде за единна Европа, разясни Кънев.
Естествено, че Борисов посвети 2/3 от словото си на " Демократична България ". Борисов се занимава с нас, аз приказвам за единна Европа. Моята цел е да има единна и мощна опция, с цел да не позволяваме подобен европейски облик на България, означи Радан Кънев.
Той е уверен, че алтернативата не става с офанзиви против ГЕРБ. Съюз на демократичните сили реши да бъде част от политиката на ГЕРБ и Борисов. Нашето решение е да консолидираме всички хора в център-дясно, които не желаят да са част от политиката на Борисов, сподели още Кънев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР