Въпросът за размера в секса винаги навява една и съща

...
Въпросът за размера в секса винаги навява една и съща
Коментари Харесай

Има ли универсален размер? За презерватива може би да


Въпросът за размера в секса постоянно подухва една и съща асоциация. Оказва се обаче, че гледните точки на дамите и мъжете може и да се разграничават. Ако за дамите от основно значение е размерът на пениса на колегата, то за мъжете по-голяма проблем в множеството случаи основава размерът на презерватива .

Недостатъците, които някои дами откриват в незадоволително огромния пенис на колегата си, се съизмерват с неудобството, което някои мъже изпитват заради прекомерно огромния размер на презервативите.

И при презервативите въпросът за универсалния размер към момента не е позволен, а уви по повод и на тях един размер надалеч не пасва на всички... в тази ситуация мъже.

Според изследване 1 от всеки 10 мъже изпитва проблеми с намирането на подобаващ размер презерватив. Проблемът идва от допустимо най-смущаващата причина. Средният размер на предлаганите презерватви е по-голям от междинния размер на пениса в международен мащаб. За съответното цифрово измерения на разликата се спори, само че тя е към 1 инч (2,5 см).

Това стеснение е задоволителна причина доста мъже да отхвърлят използването на презерватив . Проблемът обаче има своето решение. Според сексолозите и експертите по въпросите на първичната полова предварителна защита разликите в междинните размери на презервативите и пениса може и да се отстраняват.

Според тях съществена причина за неудобството от тези разлики идва от неправилната приложимост на презерватива. Те може да се компенсират с придържането към няколко елементарни техники:

Свързани публикации.. Размерът има значение... при дамата 2 Размерът на пениса има ли значение? (видео) 0 Най-честите неточности при приложимост на презерватив 0

Да не се позволява прекомерно насърчаване на презерватива преди слагането му; Да се извежда напълно въздуха, арестуван в презерватива преди слагането му; Да се употребява единствено съчетаем по състав и деяние лубрикант, който няма да разреши на презерватива да се размества;

Това са привидно базисни рекомендации и обикновени ограничения, само че съгласно специалиситте точно това са аспектите, в които най-вече мъже бъркат по повод вярното потребление на презерватива.

Придържането към тези стъпки може да сведе до най-малко неудобството от разликите в размера на пениса и презерватива и да понижи както дискомфорта на мъжа, по този начин и риска

от нежелани пробойни в сигурността , обезпечавана от това превантивно средство. Наглед маловажните ограничения и верният асортимент може да оказват помощ на всеки мъж доста елементарно да откри универсалния размер презерватив. Оттам насетне той може да даде намирането на отговор на въпроса за размера напълно на своята партньорка.
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР