Въпросът, който вълнува всяка дама – какво харесват мъжете в

...
Въпросът, който вълнува всяка дама – какво харесват мъжете в
Коментари Харесай

Няма да повярвате какво мъжете наистина харесват в жените

Въпросът, който вълнува всяка дама – какво харесват мъжете в нея? Дълги крайници, руса коса, а цветът на очите? Слаби тела или по-пищни форми? Дълги и остри нокти или къси? Размерът на сутиена има ли значение? А облеклата? Дами, в случай че си мислите, че мъжете харесват тези неща най-вече във вас, в неверна посока сте. Истината, колкото и изненадваща да е за всички вас е, че мъжкия пол се интересува от напълно разнообразни неща.

По-скоро качества, които има всяка жена. За никого не е загадка, че външният тип е първото нещо, което се вижда, само че не е задоволително изискване, с цел да бъдете в действителност харесвани и мечтани. Няма значение дали вярвате, тъй като сигурно знаем, че доста се съмнявате в това. Но има неща във вас, които мъжкия пол в действителност харесва, без това да се отнася до метода, който изглеждате. Сигурно сте нетърпеливи да разберете кои са те?! Няма да ви караме повече да чакате, тъй като единственото, което желаеме е, вие да сте щастливи.

Представяме ви част от нещата, които мъжете харесват в дамите. А вие си помислете, притежавате ли някои от тях? Е, триумф!

Жени, които се грижат за физическото си здраве

Вярно е, че казахме първоначално, че външният тип не е задоволителен за обичане, само че несъмнено е изискване за привличане. Което пък на по-късен стадий може да се трансформира в обич. Няма мъж, който да не харесва дами, които се грижат за външния си тип. Нямаме поради, че всяка една представителка на нежния пол наложително би трябвало да наподобява като Адриана Лима. Но дамите, които спортуват, поддържат се, обличат се добре, са най-харесвани. Когато се грижиш за себе си и изглеждаш добре, това ти дава самочувствие, от което всяка дама се нуждае.

Чувството за комизъм е доста важно 

Дали ще е черен комизъм или какъвто и да било, значимото е да носиш на смешки. И още повече – да умееш да се шегуваш. Да, мъжете правят оценка, когато една жена е сериозна, само че също по този начин, тя би трябвало да умее да се забавлява, когато е време за това. Не може от самото начало да си толкоз сериозна. Твърде изморително, скучно и изтощаващо е, освен за теб, само че и за хората към теб. Какво чакаш още? Усмихни се и се забавлявай!

Жени, които имат личен живот

А ти от тях ли си? Мъжете харесват дами, които имат фантазии, цели и ги следват. Сами. Жени, които не разчитат на никого, с изключение на на тях самите. Не търсят помощ от родственици и другари. И съумяват да се оправят с всяка една обстановка, без значение какъв брой сложна е тя. Но бъдете деликатни дами. Колкото и да харесват това мъжете във вас, толкоз и се опасяват от вас. Мъжете не харесват мощните дами. Или най-малко не желаят партньорката им да е такава. Но в последна сметка няма значение какво харесват. А и по какъв начин да се промениш, когато си родена да бъдеш победител?

Жени, които обичат интимността

Няма по какъв начин да пропуснем тази точка. И да обърнем особено внимание на нея. Тук обаче има един доста огромен проблем. Някои дами в действителност харесват интимните връзки и воденето на сексуален живот и без терзания декларират това. Но има и от този вид, които харесват всичко това, само че се срамят или опасяват да го признаят. Тези дами не желаят да наподобяват в очите на другите като мръсници. Те са по-консервативни и затворени. Но в случай че и ти си една от тях, внимавай. По-добре преодолей срама, другояче ще си останеш сама. Давай самоуверено!

Жени с упоритости

О, да! Няма нищо по-красиво и по-привлекателно от жена, която има огромни упоритости. И тази, която желае да реализира нещо свястно в живота, което да се запомни и остане във времето. Жените с упоритости са умни, мощни и смели. Те нямат страхове или може би добре ги прикриват. Но тези представителки на нежния пол доста мъчно си избират сътрудник. Имат прекомерно високи условия, което е и изцяло разбираемо. Жената, която знае какво желае и още повече – реализира го. Точно тази се харесва на мъжете. А ти от тях ли си?

Щастливите дами

Може би всички знаем, че най-красиви са щастливите дами и усмивката е най-хубавият грим. Но дали в действителност е по този начин. Определено всеки мъж желае да бъде с жена, която да го подготвя и да го кара да се усеща добре. А по какъв начин ще реализира това с някоя, която е непрекъснато в неприятно въодушевление. Мъжете желаят да прекарват времето си със занимателни дами. Точно и за това настроението е доста значимо за тях. Щастието е заразно. А кой не би желал да се болести с него?

Жена с полезности

Дори и да си мислите, че на света няма останали хора, които имат полезности и морал, грешите. Все още съществуват дамите, които знаят цената си, имат своите вярвания и полезности. Тези дами носят положително сърце. Те имат вяра в хубостта на живота и имат достолепие. А кой не би харесал такава жена? Мислите ли си, че има мъж, който не би желал да е бъде с жена, която има полезности, макар че живее в този аморален свят?

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР