Въпросът как ще бъдат наваксани натрупаните пропуски в обучението заради

...
Въпросът как ще бъдат наваксани натрупаните пропуски в обучението заради
Коментари Харесай

Диян Стаматов: Нужна е програма за наваксване на обучението през лятото |

Въпросът по какъв начин ще бъдат наваксани насъбраните пропуски в образованието поради пандемията тревожи преподавателите. Трябва да се измисли тактика и национална стратегия по какъв начин да стане това “, съобщи ръководителят на Съюза на работодателите в системата на националната култура Диян Стаматов по bTV.

По думите му е „ ужасно да приказваме на 3 януари за удължение на образователната година “ и най-хубавият вид е пропуските да бъдат наваксани през лятото.

В учебното заведение, което той управлява, от началото на ноември са направени 15 000 теста и има единствено три позитивни резултата. „ Нещо би трябвало да се поправя. Не бих твърдял, че това са проби втора употреба, само че чувствителността им може би не е голяма “, разяснява Стаматов.

Според него би трябвало да има смяна в тестването и то да се прави в семейна среда, тъй като " лишава от просветителното време " на преподавателите. По думите му има мъртвило на " родителската угриженост " по въпроса за тестванията именно заради ниския брой резултати.

Стаматов разяснява и условието за " политическа индиферентност " в учебно заведение. По думите това разбиране би трябвало да се посочи и преподавателите няма да спрат да бъдат обществено дейни.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР