Въпреки всички безсънни нощи, любов и игри, първата думичка на

...
Въпреки всички безсънни нощи, любов и игри, първата думичка на
Коментари Харесай

Малката Паола Изрече Първите Си Думи, Но Когато Преслава Ги Чу Щеше Да Припадне!

„ Въпреки всички безсънни нощи, обич и игри, първата думичка на Паола бе „ ТАТА “, написа Преслава.

„ Успокоявам се с това, че имаме идентичен усет – значи наподобява на мен “, успокоява се разочарованата поп фолк изпълнителка. Веднага откакто Преси разгласява първата дума на дребната си принцеса в профилите й в обществената мрежа не закъсняха и реакциите на почитателите й.

Почитателите на Преслава потеглиха да я успокояват, че това не е толкоз значимо и ще има други доста по-важни неща оттук насетне. Феновете на поп фолк изпълнителката също по този начин не пропуснаха да напомнят и някои от българските поверия, свързани с първата дума на детето. Според поверията с първата си думичка – „ Тата “, дребната Паола е издала пола на идващото дете на певицата и Павел, написа разкрития.ком. Поверието гласи, че от какъвто пол е първата дума на детето, такова ще бъде идващото бебе в фамилията.

Второто дете на Преслава и нейния обичан ще бъде момченце, в случай че вярвате на такива неща. Поп фолк изпълнителката сега не работи, тъй като е в болнични. Заради отменянето на участия потеглиха клюки, че тя и Павел чакат второто си дете. Оказва се обаче, че Преси е в болнични поради промяна на носа си.

И до момента в който е в болнични, поп фолк изпълнителката се радва на всеки момент с Паола. Преслава качи фотография по какъв начин двете с Петя Дикова разхождат дружно наследниците си. „ На разходка с бебоците “, написа Преси към фрагмента. Веднага последваха мнения на почитатели, че двете дами могат да се сродят като сватосат децата си, които се родиха с дребна разлика между тях.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР