Въпреки усложнената ситуация и пандемичната обстановка, учебният процес във Висшето

...
Въпреки усложнената ситуация и пандемичната обстановка, учебният процес във Висшето
Коментари Харесай

ВУЗФ набира кандидат-магистри в специалност Финансов мениджмънт на социалните и здравни системи

Въпреки усложнената обстановка и пандемичната конюнктура, образователният развой във Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси /ВУЗФ/ продължава отдалечено. Тази година ВУЗФ добави към магистърските си стратегии и нова извънредно настояща компетентност - "Финансов мениджмънт на обществените и здравни системи ", оповестяват от ВУЗФ.

Титуляр на програмата ще е проф. доктор Григор Димитров - учител във ВУЗФ, лекар по стопанска система, специалист по проблемите на пенсионното и здравното обезпечаване, по трудовите и индустриалните връзки, и по ръководство на човешките запаси.

Главен шеф е на "Oсигурителни връзки " в Българската стопанска камара. Член е на Надзорния съвет на НЗОК.



Приемът за магистърските стратегии на ВУЗФ за зимния учебен срок на образователната 2020/2021 година продължава до края на ноември. Студентите могат да изберат сред над 20 магистърски стратегии в областта на предприемачестовото, застраховането, счетоводството и одита, финансите, мениджмънта, цифровия маркетниг, корпоративното ръководство, бизнес логиката на психиката, ERP системи, шоубизнеса, публицистиката.

ВУЗФ предлага опция за напълно онлайн кандидатстване и за самостоятелна консултация за всеки кандидат-магистър, който има нужда от спомагателна информация или тенденция. Консултацията може да се направи също онлайн в комфортен ден, както и в час за кандидат-студента, посредством записване на е-mail: [email protected].
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР