Въпреки ситуацията, станала известна като "Мегзит", по традиция британското кралско

...
Въпреки ситуацията, станала известна като "Мегзит", по традиция британското кралско
Коментари Харесай

Принц Чарлз се чувства добре - slava.bg

Въпреки обстановката, станала известна като "Мегзит ", по традиция английското кралско семейство е сплотено. Сега обаче нещата стоят по малко по-различен метод, поради позитивните резултати на принц Чарлз от тестванията за COVID-19. В момента останалите членове на аристократичната фамилия съблюдават отдалеченост от най-големия наследник на кралица Елизабет Втора.

В сряда следобяд стана ясно, че 71-годишният престолонаследник е дал позитивна проба за новия ковид, откакто няколко дни преди този момент е имал леки признаци. Въпреки контакта си с него, брачната половинка му - херцогинята на Корнуол Камила Паркър, към този момент остава вън от заплаха. Нейните проучвания са дали негативен резултат.

В формалното изказване, направено от Кларънс Хаус, се показва, че принцът "се усеща добре и последните дни работи от у дома ".

След това породиха въпроси за какво изобщо е бил подложен на проучването. На уеб страницата на Шотландската здравна каса е оповестено напътствие, съгласно което множеството пациенти със признаци на ковид би трябвало да си стоят вкъщи и няма да бъдат подложени на тест, в случай че не страдат от съществено заболяване, което изисква настаняване в болница.

На въпрос за какво принц Чарлз е бил проучен, заместник-министърът на опазването на здравето Едуард Аргар отвърна, че признаците и положението му са отговаряли на критериите за подлагане на тест, предава Българска телеграфна агенция.

"Принц Чарлз не е изпреварил никого на опашката ", сподели той пред телевизия SKY.

Причината да бъде подложен на тест в действителност е поради възрастта му и предходните болести.

Източник на "E!News " разкрива, че принцът и херцогинята се намират в замъка Балморал, ситуиран в региона на Абърдийншър, Шотландия, закупен от принц Алберт - брачен партньор на кралица Виктория. Днес имението е частна благосъстоятелност на кралица Елизабет Втора и една от обичаните летни резиденции на семейството.

"Всеки от тях се е самоизолирал, като Камила съблюдава всички медицински рекомендации, до момента в който Чарлз се възвръща. Неговите асистенти споделят, че е в положително въодушевление и не стопира да работи ", издава източникът на медията.

Поради положението си принцът на Уелс е мощно угрижен за здравето на фамилията, по тази причина избира да стои на разстояние от тях.

"Останалите членове на кралската фамилия постоянно му се обаждат по телефона, само че диалозите им, както всекидневно, са свързани най-вече с бизнес. Чарлз не желае да непотребна суетност към себе си, тъй като знае, че още хиляди хора страдат от вируса, а някой от тях - доста по-тежко от него ", споделя източникът.

Сп. "Harper "s Bazaar " написа, че до момента в който 93-годишната кралица Елизабет и принц Филип се намират в двореца в Уиндзор, херцозите на Кеймбридж и децата им са просторната къща Анмър Хол в Норфолк, която получиха като брачен подарък от бабата на Уилям.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР