Въпреки разнопосочните слухове по адрес на Samsung Galaxy Fold, все

...
Въпреки разнопосочните слухове по адрес на Samsung Galaxy Fold, все
Коментари Харесай

Samsung патентова невиждан досега смартфон

Въпреки разнопосочните клюки по адрес на Samsung Galaxy Fold, към момента няма достоверна и еднопосочна информация за това дали и по кое време телефонът въобще ще излезе на пазара.
 Samsung стартира да връща пари на купувачите на Galaxy Fold
Samsung стартира да връща пари на купувачите на Galaxy Fold

Не се знае дали сгъваемият смарт телефон въобще ще се появи на пазара

Вчера СЕО-то на компанията Ди Джей Ко съобщи пред медиите, че Fold фактически не е бил подготвен за излизането си на пазара и тестването му към момента продължава.

Гафът със сгъваемия смарт телефон обаче надалеч не е задоволителен да попречи на Samsung да мечтае и да развива последващо потомство смарт телефони.
 Снимка 431852

Наскоро компанията е получила патент за смарт телефон, чиито екран се разтяга от двете страни на главния екран и придобива размерите на таблет.

Сам по себе си дисплеят не се разтяга. Той е еластичен и се навива в тялото на смарт телефона, както можем да забележим на графиките от Let`s Go Digital.
 Снимка 431850

А Samsung към този момент разполага с такава технология, която ползва при някои от най-новите и скъпи тв приемници.

За момента не се знае дали новият патент ще се трансформира в същински артикул, само че надалеч не е изключено още през идните години да забележим сходен вид на смарт телефон, имайки поради неуспеха и на Galaxy Fold, и на Huawei Mate X, които разчитаха на сгъваеми панели.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР