Въпреки пандемията и с разрешението публиката да заема 30% от

...
Въпреки пандемията и с разрешението публиката да заема 30% от
Коментари Харесай

„Алма Алтер“ се готви за премиерни спектакли

Въпреки пандемията и с разрешението публиката да заема 30% от местата в залите  университетският спектакъл към Софийския университет се готви за премиерни спектакли

Експерименталното изкуство, каквото вършат в спектакъл „ Алма Алтер “ по време на пандемия, е като на всички места – с голямо предпочитание за работа от страна на артистите и с ограничавания за подготовките и за публиката. 

Зрителите са канени на събитие, което се показва като само по рода си –  поетически театър със заглавие „ Словото като избавление “ . На него ще се чуят в театрална форма едни от най-интересните творби от поетическия едноименен конкурс, музика, написана особено за събитието. 

В сряда, 17 март, от 18.00 часа  ще се играе най-новият театър на театъра „ Когато няма вкус за череши “  по текст на полската авторка Агнешка Ошецка. 

„ Гаврошовци и котета разбойници “ е план, финансиран от Министерството на културата . Това е автентичен български мюзикъл върху творчеството на Гео и Леда Милеви, във връзка честванията, свързани с 125 години от раждането на Гео Милев и 100 години от раждането на Леда Милева. 

Всички спектакли ще могат да се гледат онлайн онлайн.  Професионално снимани, те ще бъдат качени в YouTube канала на спектакъл „ Алма алтер “

Повече по тематиката можете да чуете в звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР