Въпреки оптимистичните новини за редица европейски държави продължават да затягат

...
Въпреки оптимистичните новини за редица европейски държави продължават да затягат
Коментари Харесай

Държави в Европа затягат ограничителните мерки срещу Covid-19

Въпреки оптимистичните вести за редица европейски страни не престават да стягат ограничаващите ограничения.
Заради високия брой на новите случаи на Австрия вкарва от среднощ надзор по границата с Чехия и Словакия.
 Д-р Симидчиев: Ваксините са безвредни, информирайте се за тях (ВИДЕО) Д-р Симидчиев: Ваксините са безвредни, информирайте се за тях (ВИДЕО)
Приликите сред имунизациите на Pfizer/BioNTech и Moderna са доста, а разликите - малко. И двете ваксини са основани на една и съща ваксин...
Всички влизащи в страната ще бъдат поставяни под карантина като е допустимо на някои даже да бъде неразрешен достъпът. Изключение ще се прави за пътуващите всекидневно, с цел да отидат на работа в друга страна, и за товарните транспорти.
Унгария удължава ограничаващите ограничения до 1 февруари. Остава в действие вечерният час, както и отдалеченото образование за гимназистите.
В Кипър се вкарва втора национална карантина от неделя до края на януари. Сред строгите ограничавания са овакантяване на дома до два пъти дневно и то след приемане на есемес с позволение.
Междувременно случаите на ковид в Испания надвишиха 2 милиона от началото на пандемията. В последните дни броят на новозаразените още веднъж се увеличи и управляващите в северната област Кастилия и Леон оповестиха, че ще затворят моловете и фитнесите и ще удължат възбраната за пътувания отвън региона до месец май.
 Почти една четвърт от учителите са се записали за Covid ваксинаци Почти една четвърт от учителите са се записали за Covid ваксинаци
Малко над една четвърт от учителите са се записали за Covid имунизация, сподели инспекция на БНР в три учебни заведения в София, Кюстендил и Търго...
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР