Въпреки ограниченията големите модни къщи намериха начин да представят колекциите

...
Въпреки ограниченията големите модни къщи намериха начин да представят колекциите
Коментари Харесай

38 елегантни тоалета, които харесахме от Седмицата на модата в Милано

Въпреки рестриктивните мерки огромните фешън къщи откриха метод да показват сбирките си за пролет/лято 2021, а Седмицата на модата в Милано постоянно е една от най-колоритните. Някои демонстрираха авансово снимани фотосесии или ревюта, други избраха да имат шоу, само че без аудитория, а даже избра кукли вместо модели.

Пиерпаоло Пичоли обаче реши да предложения защита аудитория, настанена на метър отдалеченост, в индустриална постройка покрай. Преди той представяше сбирките си в Париж, само че този път реши да покаже съпричастност с родната си Италия. Той изненада и с колаборация с Levi’s, което сигурно ще очарова феновете на денима и по-небрежните дрехи.

Очевидно рецесията се оказа изобретателна мощ за множеството дизайнери, което пък способства за повече многообразие в метода на показване. Различното, само че и сплотяващо за съвсем всички, беше по-малкият брой на тоалетите, които бяха представяни. Другото, към което се стремят дизайнерите, е освен да понижат производството си, само че и да демонстрират неща, които мога да се носят всесезонно. Заедно с това обаче остават правилни и на стила на марката си, тъй че постоянно можем да разпознаем костюма на, палтото на Max Mara, ефирната макси рокля на, момичешката грациозност на Alberta Ferretti и цветната еуфория на Versace.

Защото на първо място дизайнерите желаят да внесат повече оптимизъм и хубост във времена, в които всички се усещаме толкоз несигурни. Да не стопираме да мечтаем – е посланието на множеството от тях. И несъмнено, да бъдем добре облечени! И към този момент знаем какво ще носим идната пролет. 

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР